طرز تهیه اریشته آش همدانی ساده و خوشمزه

طرز تهیه اریشته آش همدانی ساده و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه اریشته آش + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه اریشته آش

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی 3 عدد

پیاز 1 عدد

سبزی آش 250 گرم

رب 1 قاشق غذاخوری

عدس 1/4 پیمانه

رشته آش 2 پیمانه

روغن 2 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این آش خوشمزه ، ابتدا عدس رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن مقداری آب اضافه کنید. یک ساعت زمان بدید تا عدس داخل آب بماند و نفخ آن گرفته شود. سپس عدس رو داخل قابلمه بریزید و به آن 2 لیتر آب اضافه کنید.


مرحله دوم

در مرحله دوم قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش آمد ، در قابلمه رو بذارید و 15 دقیقه زمان بدید تا عدس بپزد و کمی نرم شود.


مرحله سوم

در این فاصله سیب زمینی رو پوست بگیرید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. سپس پیاز را هم پوست بگیرید و به صورت خیلی ریز خرد کنید. در آخر سبزی آش را هم به صورت خیلی ریز و ساطوری خرد کنید.


مرحله چهارم

بعد از اینکه عدس پخته شد ، تمامی موادی که در مرحله قبل خرد کردید رو به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد چند جوش خورد ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و مقداری روغن به باقی مواد آش اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا مواد به صورت کامل پخته شود.


مرحله پنجم

بعد از نیم ساعت پخت سیب زمینی و عدس رو چک کنید و اگر به صورت کامل پخته بودند ، رشته رو به همراه رب به آش اضافه کنید. مجدد در قابلمه رو بذارید و 20 دقیقه زمان بدید تا رشته هم بپزد و آش به صورت کامل جا بیفتد. سپس اون رو از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جون


نکات مهم
بعد از اضافه کردن رب و رشته به آش ، حواستان باشد که مدام آش رو هم بزنید تا ته نگیرد.
در صورتی که از رشته‌هایی استفاده می‌کنید که شور هستند و نمک زیادی دارند ، از مقدار نمکی کمتری استفاده کنید.
یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که این آش محلی بدون کشک و پیاز داغ سرو می‌شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.