طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه ساده و مجلسی
سلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون یک آش 🥘 خوشمزه از کرمانشاه آوردم به اسم آش عباسعلی که خیلی ساده هست و میتونید داخل مجالس ازش استفاده کنید . برای یادگیری این آش خوشمزه با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 1 پیمانه پلوپز گندم پوست کنده🌾
⫸ 200 گرم گوشت گوسفندی ترجیحاً با چربی🍖
⫸ نصف پیمانه پلوپز عدس🥄
⫸ نصف پیمانه پلوپز نخود🥄
⫸ نصف پیمانه پلوپز مخلوط لوبیا سفید و چیتی
⫸ 2 عدد پیاز درشت🧅
⫸ 2 حبه سیر🧄
⫸ ۳ قاشق پودر نعنا خشک🥦
⫸ نمک🧂. فلفل. زردچوبه به میزان لازم
⫸ روغن کرمانشاهی به میزان لازم (اگر نبود روغن مایع)
مرحله اول
حبوبات رو از روز قبل خیس و چندین بار آبشو عوض کنید.
حبوبات را همراه با گوشت🍖 داخل زودپز ریخته ، نمک🧂. فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کرده و همراه با ۵ لیوان آب می پزیم.
مرحله دوم
زمان پخت با زودپز حدود 1 ساعت میباشد. بعد از پخت اول آب غذا را با ملاقه گرفته و گوشت 🍖را جدا کرده و با گوشت کوب دستی خوب می کوبیم.
بعد حبوبات را می کوبیم.
مرحله سوم
بعد همه مواد کوبیده شده را با هم مخلوط کرده و دوباره آب غذا را که گرفته بودیم با آن مخلوط میکنیم.پیاز 🧅 را خلالی خورد کرده و سرخ میکنیم ،آخر کار سیر رنده شده🧄 را نیز به پیاز اضافه کرده و یک تفت کوچک میدهیم.
مرحله چهارم
پودر نعناع خشک 🥦 را نیز در روغن ریخته و کمی داغ میکنیم فقط مراقب باشید که نسوزد.در مرحله آخر پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ را همراه با روغن به آش اضافه کرده و کاملاً با هم مخلوط میکنیم.
نکته: