طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه ساده و مجلسی

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه ساده و مجلسیسلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون یک آش 🥘 خوشمزه از کرمانشاه آوردم به اسم آش عباسعلی که خیلی ساده هست و میتونید داخل مجالس ازش استفاده کنید . برای یادگیری این آش خوشمزه با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

1 پیمانه پلوپز گندم پوست کنده🌾

200 گرم گوشت گوسفندی ترجیحاً با چربی🍖

نصف پیمانه پلوپز عدس🥄

نصف پیمانه پلوپز نخود🥄

نصف پیمانه پلوپز مخلوط لوبیا سفید و چیتی

2 عدد پیاز درشت🧅

2 حبه سیر🧄

۳ قاشق پودر نعنا خشک🥦

⫸ نمک🧂. فلفل. زردچوبه به میزان لازم

⫸ روغن کرمانشاهی به میزان لازم (اگر نبود روغن مایع)


مرحله اول

حبوبات رو از روز قبل خیس و چندین بار آبشو عوض کنید.
حبوبات را همراه با گوشت🍖 داخل زودپز ریخته ، نمک🧂. فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کرده و همراه با ۵ لیوان آب می پزیم.


مرحله دوم

زمان پخت با زودپز حدود 1 ساعت میباشد. بعد از پخت اول آب غذا را با ملاقه گرفته و گوشت 🍖را جدا کرده و با گوشت کوب دستی خوب می کوبیم.
بعد حبوبات را می کوبیم.


مرحله سوم

بعد همه مواد کوبیده شده را با هم مخلوط کرده و دوباره آب غذا را که گرفته بودیم با آن مخلوط میکنیم.پیاز 🧅 را خلالی خورد کرده و سرخ میکنیم ،آخر کار سیر رنده شده🧄 را نیز به پیاز اضافه کرده و یک تفت کوچک میدهیم.


مرحله چهارم

پودر نعناع خشک 🥦 را نیز در روغن ریخته و کمی داغ میکنیم فقط مراقب باشید که نسوزد.در مرحله آخر پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ را همراه با روغن به آش اضافه کرده و کاملاً با هم مخلوط میکنیم.


نکته:

❌ حبوبات و غلات از شب قبل حتما خیس کنید تا هم سبک بشن و هم زودتر پخته بشه.
❌ هرچی بیشتر بکوبین آش کشدار میشه و همچنین حبوبات و غلات نباید دیده بشن.
❌ این آش هرچی تندتر باشه لذیذ تر هست.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.