طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مجلسی بدون گوشت

طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مجلسی بدون گوشتسلام به آشپزان👩🏻‍🍳 عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک آش خیلی لذیذ رو آوردیم که میتونید اون رو به راحتی درست کنید و در فصل سرد در کنار عزیزانتون میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه آش بادمجان هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه آش بادمجان

مواد لازم برای 6 الی 8 نفر

نخود ، لوبیا چیتی و  جو 1 لیوان
عدس 1 لیوان
پیاز🧅 10 عدد
بادمجان🍆 10 عدد
سیر رنده شده🧄 1 قاشق غذاخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
کشک 10 قاشق غذاخوری
زردچوبه ، دارچین و فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری
نمک🧂 به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا تمام حبوبات که شامل نخود ، لوبیا چیتی و جو هست رو بجز عدس داخل قابلمه بریزید و به آن آب و روغن اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید حالا عدس رو به همراه آب در قابلمه دیگر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که نیم پز بشه.


مرحله دوم

در این مرحله 10 عدد پیاز رو پوست بگیرید سپس اونهارو بشورید وقتی آب پیازها رفت اونهارو به صورت خلالی خرد کنید ، 10 عدد بادمجان رو بشورید و خشک کنید بعد پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله سوم

دو ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و داخل اونها کمی روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد پیاز و بادمجان رو به صورت جدا سرخ کنید و از روی حرارت بردارید.


مرحله چهارم

بادمجان رو به همراه پیاز سرخ شده🧅 ، زردچوبه ، دارچین ، فلفل سیاه و نمک🧂 را داخل قابلمه بریزید و بعد با گوشتکوب برقی اونهارو میکس کنید و روی حرارت قرار بدید ؛ حالا حبوبات پخته شده رو به همراه عدس و سیر🧄 رنده شده به بقیه مواد اضافه کنید و باهم خوب هم بزنید و اجازه بدید تا به مدت یک ساعت خوب جا بیفته .


مرحله پنجم

بعد از یک ساعت کشک و نعنا رو به بقیه آش اضافه کنید و اجازه بدید تا نیم ساعت دیگه روی حرارت بمونه تا کامل جا بیفته ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.