طرز تهیه آش امام قزوین یا آش شله قلمکار مناسب نذری و ماه رمضان
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آش امام + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آش امام
مواد لازم برای 4 الی 5 نفر
⫸ نخود 1 پیمانه
⫸ لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
⫸ گندم 1 پیمانه
⫸ لوبیا قرمز 1 پیمانه
⫸ گوشت آبگوشتی 1 کیلو
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ دارچین به مقدار لازم
⫸ فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ زردچوبه به مقدار لازم
⫸ پیاز 1 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه آش سبزی شیرازی کشدار و خوش طعم خانگی
مرحله اول
برای درست کردن این آش خوشمزه ، که یک گزینه عالی برای نذری هست ، ابتدا یک پیمانه نخود رو داخل یک ظرف بریزید و بعد یک پیمانه لوبیا قرمز رو به آن اضافه کنید. روی آنها آب بریزید و 24 ساعت زمان بدید تا لوبیا و نخود خیس بخورند.
مرحله دوم
یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی را داخل یک ظرف بریزید ، آب اضافه کنید و به آن 4 الی 5 ساعت زمان بدید تا خیس شود. گندم پوست کنده رو هم داخل یک ظرف بریزید ، روی آن مقداری آب بریزید و 12 ساعت به آن زمان بدید تا خیس شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه تمام حبوبات خیس خورد ، اونها را آبکش کنید. بعد نخود ، لوبیا قرمز ، لوبیا چشم بلبلی و گندم را داخل یک قابلمه بریزید. روی آنها مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا بپزد.
مرحله چهارم
یک کیلو گوشت آبگوشتی رو داخل یک ظرف بریزید و روی آن آب بریزید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و به صورت درشت خرد کنید. پیاز رو به گوشت اضافه کنید و بزارید تا با حرارت متوسط گوشت هم پخته شود.
مرحله پنجم
وقتی که گوشت پخت ، اون رو از داخل آب بیرون بیاورید و ریش ریش کنید. بعد با گوشتکوب اون را کمی بکوبید و کنار بذارید. حالا آبی که گوشت داخل آن پخته شده است رو از صافی رد کنید و کنار بذارید.
مرحله ششم
گوشت را به همراه آبی که گوشت داخل آن پخته شده است به حبوبات اضافه کنید. سپس ادویهها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، دارچین و زردچوبه هست رو به مواد اضافه کنید و گاهی هم بزنید ، تا زمانی که آش جا بیفتد.
مرحله هفتم
وقتی که آش جا افتاد ، اون رو از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید. در صورت تمایل روی اون رو با پیاز داغ و گوشت ریش ریش شده و همچنین دارچین تزیین کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای درست کردن این غذا ، میتوانید به جای گوشت و آبگوشتی از قلم به همراه گوشت استفاده کنید.
◉ این آش به خودی خود لعاب دارد و نیازی نیست که از مخلوط آب و آرد برای لعاب آن استفاده کنید.
◉ در تهیه آش امام میتوانید از برنج و ماش هم استفاده کنید. اگر میخواهید از این حبوبات هم استفاده کنید ، مقدار اونها مساوی با حبوبات دیگر است.
◉ به جای لوبیا چشم بلبلی ، میتوانید از لوبیای کشاورزی هم استفاده کنید.
◉ فلفل سیاه جزو ادویههای اصلی این آش هست ، طعم بینظیر به آن میده و حتماً از آن استفاده کنید.