طرز تهیه آش امام قزوین یا آش شله قلمکار مناسب نذری و ماه رمضان

طرز تهیه آش امام قزوین یا آش شله قلمکار مناسب نذری و ماه رمضانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آش امام + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه آش امام

مواد لازم برای 4 الی 5 نفر

نخود 1 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه

گندم 1 پیمانه

لوبیا قرمز 1 پیمانه

گوشت آبگوشتی 1 کیلو

نمک به مقدار لازم

دارچین به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

پیاز 1 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این آش خوشمزه ، که یک گزینه عالی برای نذری هست ، ابتدا یک پیمانه نخود رو داخل یک ظرف بریزید و بعد یک پیمانه لوبیا قرمز رو به آن اضافه کنید. روی آنها آب بریزید و 24 ساعت زمان بدید تا لوبیا و نخود خیس بخورند.


مرحله دوم

یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی را داخل یک ظرف بریزید ، آب اضافه کنید و به آن 4 الی 5 ساعت زمان بدید تا خیس شود. گندم پوست کنده رو هم داخل یک ظرف بریزید ، روی آن مقداری آب بریزید و 12 ساعت به آن زمان بدید تا خیس شود.


مرحله سوم

بعد از اینکه تمام حبوبات خیس خورد ، اون‌ها را آبکش کنید. بعد نخود ، لوبیا قرمز ، لوبیا چشم بلبلی و گندم را داخل یک قابلمه بریزید. روی آنها مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا بپزد.


مرحله چهارم

یک کیلو گوشت آبگوشتی رو داخل یک ظرف بریزید و روی آن آب بریزید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و به صورت درشت خرد کنید. پیاز رو به گوشت اضافه کنید و بزارید تا با حرارت متوسط گوشت هم پخته شود.


مرحله پنجم

وقتی که گوشت پخت ، اون رو از داخل آب بیرون بیاورید و ریش ریش کنید. بعد با گوشتکوب اون را کمی بکوبید و کنار بذارید. حالا آبی که گوشت داخل آن پخته شده است رو از صافی رد کنید و کنار بذارید.


مرحله ششم

گوشت را به همراه آبی که گوشت داخل آن پخته شده است به حبوبات اضافه کنید. سپس ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، دارچین و زردچوبه هست رو به مواد اضافه کنید و گاهی هم بزنید ، تا زمانی که آش جا بیفتد.


مرحله هفتم

وقتی که آش جا افتاد ، اون رو از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید. در صورت تمایل روی اون رو با پیاز داغ و گوشت ریش ریش شده و همچنین دارچین تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم
برای درست کردن این غذا ، می‌توانید به جای گوشت و آبگوشتی از قلم به همراه گوشت استفاده کنید.
این آش به خودی خود لعاب دارد و نیازی نیست که از مخلوط آب و آرد برای لعاب آن استفاده کنید.
در تهیه آش امام می‌توانید از برنج و ماش هم استفاده کنید. اگر می‌خواهید از این حبوبات هم استفاده کنید ، مقدار اون‌ها مساوی با حبوبات دیگر است.
به جای لوبیا چشم بلبلی ، می‌توانید از لوبیای کشاورزی هم استفاده کنید.
فلفل سیاه جزو ادویه‌های اصلی این آش هست ، طعم بی‌نظیر به آن میده و حتماً از آن استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.