طرز تهیه آش قلم بدون گندم برای سرماخوردگی و کرونا

طرز تهیه آش قلم بدون گندم برای سرماخوردگی و کروناسلام به دوستان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آش قلم هست ؛ این آش خوشمزه بسیار مقوی هست و طرفدار های خیلی زیادی داره اگر شما هم دوست دارید که این آش خیلی خوشمزه رو امتحان کنید با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 100 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه آش قلم

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

⫸ نخود ۱۰۰گرم

لوبیا قرمز و لوبیا چیتی🫘 جمعا ۱۰۰گرم

عدس ۱۰۰گرم

⫸ تره ، جعفری ، اسفناج ، شوید🌿 جمعا ۵۰۰گرم

⫸ نعنا خشک🌿 3 قاشق غذاخوری

رشته آش 400 تا 500 گرم

⫸ پیاز درشت🧅 3 عدد

⫸ آب جوش 6 تا 8 لیوان

⫸ آب قلم🍖 3 لیوان

⫸ زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک🧂 به مقدار لازم


مرحله اول

3 لیوان آب قلم رو داخل قابلمه بریزید تا گرم بشه ، حبوبات رو که از قبل به مدت 24 ساعت خیس کردید داخل قابلمه بریزید و روی اون مقداری آب جوش بریزید و روی حرارت قرار بدید تا یک ساعت بپزه .


مرحله دوم

یک عدد پیاز🧅 رو پوست بگیرید و سپس به صورت خلالی خرد کنید ، 3 قاشق غذاخوری نعنا رو با دست پودر کنید و داخل ظرفی بریزید ، سبزی آش رو که شامل تره ، جعفری ، اسفناج و شوید🌿 هست رو به هر اندازه ای که دوست دارید خرد کنید ولی حواستون باشه که خیلی ریز نشه .


مرحله سوم

یک ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد پیازها🧅 رو داخل ماهیتابه بریزید و به مدت 10 دقیقه تفت بدید تا سبک بشه وقتی پیازها🧅 طلایی شد به اون زردچوبه ، فلفل سیاه و نعنا رو اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله چهارم

بعد از 1 ساعت به حبوبات سبزی رو که خرد کردید اضافه کنید بعد نصف پیاز داغ🧅 یه همراه آب قلم به حبوبات و سبزی اضافه کنید حالا مواد رو باهم مخلوط کنید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید که 30 دقیقه بپزه ، بعد از 30 دقیقه رشته آش رو از وسط نصف کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید 30 دقیقه بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.