طرز تهیه آش جو پوست کنده شده خوشمزه و مقوی

طرز تهیه آش جو پوست کنده شده خوشمزه و مقوی

سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم ، دقت کردین اقتصادی‌تر و به صرفه‌تر و‌ مغذی‌تر از آش و سوپ غذایی نیست؟برای همین امروز براتون طرز تهیه آش جو پوست کنده شده رو آوردم ،حتما امتحان کنید،با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

جو پوست كنده 1.5 ليوان

نخود 1 ليوان

لوبيا چيتي 1 ليوان

عدس سبز 1 ليوان

كشك 1 شيشه بزرگ

پياز 2 عدد

سير 1 بوته

اسفناج

ادويه ،زردچوبه،نمك و فلفل به ميزان لازم

نعنا خشك 3 قاشق غذاخوری


مرحله اول

نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كرده ، جو را حدود يك ساعت خيس كرده بعد نخود و لوبيا و جو را با هم ميپزيم.عدس سبز هم جدا پخته و كنار ميگذاريم.


مرحله دوم

دو سر پياز را خلالي خورد و سرخ ميكنيم بعد سير خورد شده را به ان اضافه و سرخ ميكنيم بعد ادويه جات و نعنا را اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم


مرحله سوم

كشک را كه با اب رقيق كرده را به ان اضافه ميكنيم اگر اش سفت بود كمي اب به ان اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا با هم خوب قل بخورن.


مرحله چهارم

در اخر هم كمي نمك اضافه كرده و ميگذاريم تا اش كاملا پخته و جا افتاده شود.


نکته

❌ اگر بعد جوش اومدن آب گندم یا برنج هم بخوره مدام ته میگیره و باید هم بزنید پس با شعله کم میپزیم که سر نره و هم نمی‌زنیم که ته نگیره اگه نکته های این آش رعایت نشه گاز و قابلمه و همه رو خراب می‌کنه و تا بپزه حسابی خسته اتون میکنه.

❌ این آش رو با آب قلم یا سیرابی هم میپزن.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.