طرز تهیه آش جو پوست کنده شده خوشمزه و مقوی
سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم ، دقت کردین اقتصادیتر و به صرفهتر و مغذیتر از آش و سوپ غذایی نیست؟برای همین امروز براتون طرز تهیه آش جو پوست کنده شده رو آوردم ،حتما امتحان کنید،با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ جو پوست كنده 1.5 ليوان
⫸ نخود 1 ليوان
⫸ لوبيا چيتي 1 ليوان
⫸ عدس سبز 1 ليوان
⫸ كشك 1 شيشه بزرگ
⫸ پياز 2 عدد
⫸ سير 1 بوته
⫸ اسفناج
⫸ ادويه ،زردچوبه،نمك و فلفل به ميزان لازم
⫸ نعنا خشك 3 قاشق غذاخوری
مرحله اول
نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كرده ، جو را حدود يك ساعت خيس كرده بعد نخود و لوبيا و جو را با هم ميپزيم.عدس سبز هم جدا پخته و كنار ميگذاريم.
مرحله دوم
دو سر پياز را خلالي خورد و سرخ ميكنيم بعد سير خورد شده را به ان اضافه و سرخ ميكنيم بعد ادويه جات و نعنا را اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم
مرحله سوم
كشک را كه با اب رقيق كرده را به ان اضافه ميكنيم اگر اش سفت بود كمي اب به ان اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا با هم خوب قل بخورن.
مرحله چهارم
در اخر هم كمي نمك اضافه كرده و ميگذاريم تا اش كاملا پخته و جا افتاده شود.
نکته
❌ اگر بعد جوش اومدن آب گندم یا برنج هم بخوره مدام ته میگیره و باید هم بزنید پس با شعله کم میپزیم که سر نره و هم نمیزنیم که ته نگیره اگه نکته های این آش رعایت نشه گاز و قابلمه و همه رو خراب میکنه و تا بپزه حسابی خسته اتون میکنه.
❌ این آش رو با آب قلم یا سیرابی هم میپزن.