طرز تهیه آش کشک خوش طعم برای فصل سرما بدون بلغور
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک آش خیلی خوشمزه رو آوردیم که در این روزهای زمستانی میتونید اون رو درست کنید و نوش جان کنید ، آموزش امروز طرز تهیه آش کشک هست . با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آش کشک
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پیاز🧅 1 عدد متوسط
⫸ بادمجان🍆 1 عدد کوچک
⫸ رشته آشی به مقدار لازم
⫸ کشک به مقدار لازم
⫸ نخود و لوبیا چیتی🫘 از هر کدام 1 مشت
⫸ تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج ، کمی نعنا حدودا 300 گرم
⫸ نعنا ، پودر سیر ، زیره ، زردچوبه و نمک🧂 به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه آش آبغوره تبریز برای لاغری و کبد چرب
مرحله اول
برای درست کردن این آش خوشمزه ابتدا 2 عدد پیاز بزرگ🧅 رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون هارو به صورت نگینی خرد کنید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس وقتی که روغن داغ شد پیاز رو داخل اون بریزید و اجازه بدید تا سرخ شود .
مرحله دوم
داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس سبزی ها که شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج و نعنا هست رو داخل آب بریزید ، 1 عدد بادمجان🍆 رو بشورید بعد قسمت سبز اون رو جدا کنید سپس به صورت نگینی درشت اون رو خرد کنید .
مرحله سوم
پیازهای سرخ شده🧅 رو به سبزی ها اضافه کنید و بزارید تا مواد بجوشه حالا داخل ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس وقتی روغن داغ شد بادمجان هارو🍆 داخل اون سرخ کنید .
مرحله چهارم
وقتی که آب سبزی ها به جوش آمد رشته های آش رو به آن اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید و اجازه بدید تا آش 15 دقیقه⏰ دیگر بجوشه فقط حواستون باشه که نزارید آش زیاد بجوشه .
مرحله پنجم
وقتی که رشته ها نرم شدند هر مقدار کشک که دوست دارید داخل آش بریزید و هم بزنید تا کشک داخل آب باز بشه حالا بادمجان های سرخ شده🍆 رو به همراه نخود و لوبیا🫘 که از قبل اون رو پختید به آش اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه رو بزارید .
مرحله ششم
داخل ماهیتابه مقداری خیلی کم روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد به آن نعنا ، پودر سیر ، زیره ، زردچوبه و نمک🧂 رو اضافه کنید و بزارید تا سرخ بشن فقط حواستون باشه زیاد سرخ نشه چون مواد تلخ میشن سپس این مخلوط رو کم کم به آش اصافه کنید و هم بزنید ، بعد از اینکه آش کمی از داغی افتاد اون رو داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان