طرز تهیه آش پرپوله کردستان خوش طعم به روش سنتی با آب قلم

طرز تهیه آش پرپوله کردستان خوش طعم به روش سنتی با آب قلمسلام به همراهان محترم سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک آش خوشمزه و راحت از شهر کردستان است ؛ این آش خوشمزه شباهت خیلی زیادی به آش رشته داره و به راحتی درست میشه ، آموزش امروز طرز تهیه آش پرپوله کردستان هست .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه آش پرپوله کردستان

مواد لازم برای 4 نفر

عدس 300 گرم

کره حیوانی به مقدار لازم

رشته آش 300 گرم

آب قلم 2 لیوان

آرد برنج 1 قاشق غذاخوری

پیاز 2 عدد متوسط

نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول 300 گرم عدس رو داخل یک ظرف قرار بدید و روی اون آب بریزید سپس به مدت 3 ساعت به آن استراحت بدید تا وقتی که عدس خیس بخوره در این مدت 3 بار آب عدس را عوض کنید و آن را دور بریزید .


مرحله دوم

داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری کره حیوانی بریزید و روی حرارت قرار بدید و اجازه بدید تا کره کاملا داغ بشه در این فاصله 2 عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید سپس پیاز رو ‏به کره اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله سوم

وقتی که پیاز کمی طلایی شد ادویه ها که شامل فلفل و زردچوبه است را به پیاز اضافه کنید و اونها رو تفت بدید بعد از اینکه پیاز کاملاً تفت خورد عدس های خیس داده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدید و سپس 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کمی با هم بجوشه .


مرحله چهارم

بعد از 10 دقیقه که عدس تقریباً پخت 300 گرم رشته آش رو به عدس اضافه کنید و آروم هم بزنید و در قابلمه را بگذارید بعد اجازه بدید تا رشته آش هم کمی نرم شود .


مرحله پنجم

داخل یک ماهیتابه دیگر کمی کره حیوانی بریزید و بذارید تا کره کمی داغ بشه بعد 1 قاشق غذاخوری آرد برنج ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و 1 قاشق غذاخوری نعنای خشک را به آن اضافه کنید و با هم تفت بدید وقتی که مواد کمی تفت خورد 2 لیوان آب قلم رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس این مخلوط رو به آش اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه دیگر آش بجوشد تا جا بیوفتد ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.