طرز تهیه آش پرپوله کردستان خوش طعم به روش سنتی با آب قلم
سلام به همراهان محترم سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک آش خوشمزه و راحت از شهر کردستان است ؛ این آش خوشمزه شباهت خیلی زیادی به آش رشته داره و به راحتی درست میشه ، آموزش امروز طرز تهیه آش پرپوله کردستان هست .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آش پرپوله کردستان
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ عدس 300 گرم
⫸ کره حیوانی به مقدار لازم
⫸ رشته آش 300 گرم
⫸ آب قلم 2 لیوان
⫸ آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 2 عدد متوسط
⫸ نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه آش لپه و برنج ساده برای سرما خوردگی
مرحله اول
در مرحله اول 300 گرم عدس رو داخل یک ظرف قرار بدید و روی اون آب بریزید سپس به مدت 3 ساعت به آن استراحت بدید تا وقتی که عدس خیس بخوره در این مدت 3 بار آب عدس را عوض کنید و آن را دور بریزید .
مرحله دوم
داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری کره حیوانی بریزید و روی حرارت قرار بدید و اجازه بدید تا کره کاملا داغ بشه در این فاصله 2 عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید سپس پیاز رو به کره اضافه کنید و تفت بدید .
مرحله سوم
وقتی که پیاز کمی طلایی شد ادویه ها که شامل فلفل و زردچوبه است را به پیاز اضافه کنید و اونها رو تفت بدید بعد از اینکه پیاز کاملاً تفت خورد عدس های خیس داده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدید و سپس 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کمی با هم بجوشه .
مرحله چهارم
بعد از 10 دقیقه که عدس تقریباً پخت 300 گرم رشته آش رو به عدس اضافه کنید و آروم هم بزنید و در قابلمه را بگذارید بعد اجازه بدید تا رشته آش هم کمی نرم شود .
مرحله پنجم
داخل یک ماهیتابه دیگر کمی کره حیوانی بریزید و بذارید تا کره کمی داغ بشه بعد 1 قاشق غذاخوری آرد برنج ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و 1 قاشق غذاخوری نعنای خشک را به آن اضافه کنید و با هم تفت بدید وقتی که مواد کمی تفت خورد 2 لیوان آب قلم رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس این مخلوط رو به آش اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه دیگر آش بجوشد تا جا بیوفتد ؛ نوش جان