طرز تهیه آش شلمین کردستان خوشمزه

طرز تهیه آش شلمین کردستان خوشمزهسلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون آش شلمین کردستان رو آوردیم شَلمین یک غذای کردی است که برای تهیه آن از چیزی شبیه به ترخینه 🥦 استفاده می‌کنند با این تفاوت که نام آن شَلَم می‌باشد.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

400 گرم گوشت با استخوان🍖

شلم 5 قرص

نخود 1 پیمانه🥄

عدس نصف پیمانه

زردچوبه فلفل سیاه و نمک 🧂 به مقدار لازم

2 عدد پیاز🧅

گردو به مقدار دلخواه


مرحله اول

نخود و قرص شلم را از شب قبل خیس کرده پیاز🧅 و خورد کرده با کمی روغن تفت داده گوشت🍖 رو اضافه میکنیم تفت داده آبجوش ریخته


مرحله دوم

نخود ونمک🧂 وزردچوبه وفلفل هم میریزیم میذازیم نیم پز بشه.بعد عدس و قرص شلم اضافه میشه تا کاملا بپزه.


مرحله سوم

در آخرای پخت بنا به سلیقه یا شیرین میکنیم یا نه فقط گردوی خورد شده اضافه میکنیم وقتی جا افتاد سرو میکنیم.


نکته:

❌ بعضیا این آش کشمش، بِه و برگ زردآلو اضافه میکنن که شیرین میشه کاملا سلیقه ایی هستش.

❌ شَلَم خشک از بلغور گندم (بروِش) و برگ شلغم (گِلا شَلَم) و مقداری دوغ ترش تهیه می شود که درست شدن آن فرایند پیچیده ای داشته و با مخمرهایی که تولید می شود این محصول خاصیت آنتی بیوتیکی و درمانی فوق العاده دارد

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.