طرز تهیه آش شنگ و موچه چهار محال و بختیاری خوشمزه و محلی

طرز تهیه آش شنگ و موچه چهار محال و بختیاری خوشمزه و محلیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آش شنگ و موچه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه آش شنگ و موچه

مواد لازم برای 5 نفر

نخود 1 پیمانه

لوبیا چیتی 1 پیمانه

عدس 1 پیمانه

سبزی شنگ نیم کیلو

نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

کشک به مقدار لازم

پیاز 1 عدد

نعنا به مقدار لازم

سیر 3 حبه


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا نخود و لوبیا رو داخل ظرف‌های جداگانه بریزید. به آن مقداری آب گرم اضافه کنید و زمان بدید تا 24 ساعت داخل آب بمانند و نفخ آنها گرفته شود.


مرحله دوم

بعد از اینکه نفخ حبوبات گرفته شد ، اون‌ها را داخل یک قابلمه بریزید بعد به آنها مقداری آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا حبوبات بپزند و نرم شوند.


مرحله سوم

سبزی شنگ رو بشورید و داخل آبکش بریزید و زمان بدید تا آب آن گرفته شود. سپس سبزی رو به صورت درشت خرد کنید و به حبوبات پخته شده اضافه کنید.


مرحله چهارم

در این مرحله وقتی که شنگ و حبوبات نیم پز شدند ، عدس که از یک ساعت قبل آن را خیس کرده‌اید به مواد اضافه کنید.


مرحله پنجم

بعد سیر رو پوست بگیرید و بشورید ، اون رو رنده کنید و به همراه نمک و فلفل سیاه به باقی مواد آش اضافه کنید. بعد حرارت را کم کنید و زمان بدید ، تا آش بپزد و جا بیفتد.


مرحله ششم

نیمی از کشک رو به باقی مواد آش اضافه کنید. بعد پیاز را بشور پوست بگیرید و بعد اون رو به صورت خلالی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله هفتم

وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا سبک و طلایی شود. وقتی که پیاز سبک شد ، مقداری زردچوبه و نعنا اضافه کنید.


مرحله هشتم

وقتی که آش به صورت کامل پخت و جا افتاد ، مقداری از پیاز داغ رو به آش اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. بعد آش رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و روی اون را با کشک تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً حبوبات رو از شب قبل خیس کنید و در طی این مدت چند بار آب اون را عوض کنید ، تا نفخ آنها به صورت کامل گرفته شود.
بعد از اینکه آش به صورت کامل جا افتاد و غلیظ شد ، نعنا داغ و پیاز داغ رو به آن اضافه کنید تا طعم اصلی اون رو موقع خوردن بچشید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.