طرز تهیه آش شیله (عدس) تبریزی

طرز تهیه آش شیله (عدس) تبریزیسلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. پیشنهاد میکنم غذای امروز رو از دست ندید. میخوام براتون طرز تهیه آش شیله (عدس) تبریزی🥘 رو آوردم آش شیله عدس یکی از آش های خوشمزه تبریزیه که بسیار ساده و خوشمزه است با من همراه باشید

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 90 قیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

50 گرم پیازچه

75 گرم تره🥦

3/4 پیمانه عدس

1/4 پیمانه برنج نیم دانه خیس خورده🍚

1/4 پیمانه بلغور خیس خورده

1 عدد پیاز🧅

2 عدد گوجه🍅

نیم لیتر آب مرغ (یا عصاره مرغ🍗)

نمک🧂، فلفل ، زردچوبه ، روغن به مقدار لازم


مرحله اول

عدس رومیذاریم بپزه پیازچه و تره رو ریز خرد میکنیم پیازها🧅 رو خلالی خردو باکمی روغن تفت داده تارنگ عوض کنه و نرم شه.


مرحله دوم

زردچوبه، پیازچه و تره روبه پیاز🧅 اضافه و یکی دو دقیقه میذاریم سبزی ها تفت بخورن باشعله ملایم که نسوزن.عدس های پخته شده ، برنج نیم دونه🍚 و بلغور خیس خورده رو هم اضافه میکنیم.


مرحله سوم

آب مرغ🍗 یا گوشت و نمک🧂 و فلفل روهم اضافه میکنیم درش رومیبندیم،هرچنددقیقه یه هم میزنیم تا ته نگیره بعداز 15 دقیقه،گوجه های رنده شده🍅 رو اضافه میکنیم و 10 دقیقه دیگه میذاریم روحرارت ملایم باشه وگاهی هم میزنیم تاته نگیره.اگرکم آب شدکمی آب جوش اضافه میکنیم.


نکته:

❌ اگه برنج نیم دونه نداشتین،برنج خیس خورده روبادستتون له کنین،راحت خرد میشه وتبدیل میشه به برنج نیم دونه
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.