طرز تهیه آش شیله (عدس) تبریزی
سلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳. پیشنهاد میکنم غذای امروز رو از دست ندید. میخوام براتون طرز تهیه آش شیله (عدس) تبریزی🥘 رو آوردم آش شیله عدس یکی از آش های خوشمزه تبریزیه که بسیار ساده و خوشمزه است با من همراه باشید
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 50 گرم پیازچه
⫸ 75 گرم تره🥦
⫸ 3/4 پیمانه عدس
⫸ 1/4 پیمانه برنج نیم دانه خیس خورده🍚
⫸ 1/4 پیمانه بلغور خیس خورده
⫸ 1 عدد پیاز🧅
⫸ 2 عدد گوجه🍅
⫸ نیم لیتر آب مرغ (یا عصاره مرغ🍗)
⫸ نمک🧂، فلفل ، زردچوبه ، روغن به مقدار لازم
مرحله اول
عدس رومیذاریم بپزه پیازچه و تره رو ریز خرد میکنیم پیازها🧅 رو خلالی خردو باکمی روغن تفت داده تارنگ عوض کنه و نرم شه.
مرحله دوم
زردچوبه، پیازچه و تره روبه پیاز🧅 اضافه و یکی دو دقیقه میذاریم سبزی ها تفت بخورن باشعله ملایم که نسوزن.عدس های پخته شده ، برنج نیم دونه🍚 و بلغور خیس خورده رو هم اضافه میکنیم.
مرحله سوم
آب مرغ🍗 یا گوشت و نمک🧂 و فلفل روهم اضافه میکنیم درش رومیبندیم،هرچنددقیقه یه هم میزنیم تا ته نگیره بعداز 15 دقیقه،گوجه های رنده شده🍅 رو اضافه میکنیم و 10 دقیقه دیگه میذاریم روحرارت ملایم باشه وگاهی هم میزنیم تاته نگیره.اگرکم آب شدکمی آب جوش اضافه میکنیم.
نکته: