طرز تهیه آش ترش قزوین ساده و با طعمی فوق العاده مناسب زمستان

طرز تهیه آش ترش قزوین ساده و با طعمی فوق العاده مناسب زمستانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آش ترشی الموت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه آش ترشی الموت

مواد لازم برای 5 نفر

نخود 300 گرم

لوبیا 300 گرم

عدس 150 گرم

سبزی آش 2 کیلو

رشته آش 600 گرم

سیر داغ 2 قاشق سوپ خوری

پیاز داغ 5 قاشق سوپ خوری

آرد 2 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

سرکه و کشمش به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این آش خوشمزه 300 گرم نخود ، 300 گرم لوبیا و 150 گرم عدس رو داخل ظرف‌های جداگانه بریزید ، به آنها یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید تا به مدت 24 ساعت حبوبات داخل آب بمانند و خیس بخورند. حتماً در طی این زمان آب اون‌ها رو چند بار عوض کنید ، تا نفخ اون‌ها به صورت کامل گرفته شود.


مرحله دوم

بعد از اینکه حبوبات خیس خوردن ، اون‌ها رو داخل یک قابلمه بریزید و به آنها مقداری آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا حبوبات به صورت کامل پخته شوند.


مرحله سوم

در این فاصله داخل یک قابلمه دیگر دو لیتر آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، 2 کیلو سبزی آش که از قبل اون رو به صورت درشت خرد کرده‌اید ، اضافه کنید.


مرحله چهارم

ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه هست را به سبزی اضافه کنید. بعد حبوبات پخته شده که شامل عدس ، لوبیا و نخود هست رو آبکش کنید و به سبزی اضافه کنید ، بعد زمان بدید تا سبزی‌ها پخته شود.


مرحله پنجم

دو قاشق سوپ‌خوری سیرداغ و 5 قاشق سوپ‌خوری پیاز داغ رو به باقی مواد اضافه کنید. بعد دو قاشق غذاخوری آرد رو با کمی آب ترکیب کنید تا رقیق شود ، بعد اون رو هم به آش اضافه کنید و سریع هم بزنید.


مرحله ششم

رشته‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را در همان ابتدا به آش اضافه کنید و زمان بدید تا آش غلیظ شود و کمی جا بیفتد. در 10 دقیقه اواخر پخت قسمت دوم رشته‌ها را هم به آش اضافه کنید و بزارید تا آش به صورت کامل جا بیفتد.


مرحله هفتم

بعد از اینکه آش جا افتاد ، اون رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و روی آنها مقداری سرکه و کشمش بریزید. بعد آش‌ها رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً قبل از اینکه آرد رو به آش اضافه کنید ، اون رو با مقداری آب ولرم ترکیب کنید تا آرد هم دمای غذا و گلوله نشود.
در ریختن نمک داخل آش احتیاط کنید ، زیرا رشته آشی دارای مقدار زیادی نمک می‌باشد و ممکن است آش شور شود.
چاشنی این آش سرکه و کشمش می‌باشد و حتماً اون را در مرحله سرو به آش اضافه کنید ، تا سرکه ترشی خود را از دست ندهد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.