طرز تهیه باقالی شب یلدا به روش بازاری و خوشمزه

طرز تهیه باقالی شب یلدا به روش بازاری و خوشمزه

سلام به هنرمندهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه باقالی رو آوردم.با این روش میتونید باقالی هارو مثل باقالی های بیرون بپزید و از خوردن اون لذت ببرید.میتونید اون رو داخل مهمونی های شب یلدا سرو کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 100 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه باقالی شب یلدا

مواد لازم برای 4 نفر

500 گرم باقالی خشک

آب به میزان لازم

نمک گلپر سماق سرکه به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول باقالی ها رو داخل یک ظرف بریزید و آن را چند بار به جوری سپس به مدت ۲۴ ساعت داخل آب قرار بدید تا خیس بشه در طول این ۲۴ساعته حتماً چند بار آبش رو عوض کنید


مرحله دوم

حالا در این مرحله میریم سراغ پخت باقالی ها داخل قابلمه باقالی ها رو بریزید و روی آنها آب اضافه کنید و به مدت دو الی سه ساعت اجازه بدید که بپزه هرازگاهی اونها رو چک کنید اگر آب و آنها کم شده و آنها پخته نشده بودند به اون آب جوش اضافه کنید


مرحله سوم

بعد از پخت کمی به آب مواد نمک اضافه کنید سپس آن را آبکش کنید و سرو کنید میتونی روی باقالی ها گلپر نمک سماق و سرکه بریزید که خوشمزه تر بشه نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.