طرز تهیه بزقومره خوشمزه مجلسی

طرز تهیه بزقومره خوشمزه مجلسیسلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 خوش آمدید غذای امروز بزقومره از استان کرمان. هرچقدر از خوشمزگی این غذا بگم کم گفتم پس حتما شما هم درست کنید و ازش نهایت لذت رو ببرید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

400 گرم گوشت کمی چرب🍖

1 عدد پیاز🧅

1 و 1/2 لیوان نخود

7_8 عدد سیرخام درشت🧄

3 قاشق پُر کشک(میتونه بیشترم باشه)

2_3 قاشق زعفران دمکرده (قابل حذفه)

2 عدد سیب زمینی متوسط🥔

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم

1 لیوان برنج نیم دانه🍚 (قابل حذف)


مرحله اول

گوشت 🍖 و همراه پیاز  🧅و دو سه حبه سیر تفت داده🧄  ونمک فلفل و زردچوبه ریخته کاملا تفت که خورد نخود ازقبل خیس خورده و سیب زمینی🥔 رو اضافه کرده آب ریخته میگذاریم تاحسابی بپزن.


مرحله دوم

برنج 🍚 را هم بذارید بپزه بعد سیرو توی کمی کره تفت داده گوشت و نخود وسیب زمینی و برنج رو اضافه کرده میکوبیم


مرحله سوم

کشک رو اضافه کرده دوسه ملاقه از آب گوشت🍖 و زعفران ریخته روی حرارت ده دقیقه میذاریم جا بیافته اینجا بچشید اگرکم نمک بود نمکشو اندازه کرده و سرو میکنید


نکته:

در صورت تمایل نعنا داغ هم براش درست میکنن.
❌ غلظت این غذا کاملا دلخواهه اما بهتره خیلی رقیق نباشه زیادیم غلیظ نباشه.
❌ رویه غذای من در معرض هوا بود برای عکس گرفتن بسته وخشکه ولی اینجوری نیست تقریبا کمی از حلیم سفت تره.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.