طرز تهیه بزقومره خوشمزه مجلسی
سلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻🍳 خوش آمدید غذای امروز بزقومره از استان کرمان. هرچقدر از خوشمزگی این غذا بگم کم گفتم پس حتما شما هم درست کنید و ازش نهایت لذت رو ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 400 گرم گوشت کمی چرب🍖
⫸ 1 عدد پیاز🧅
⫸ 1 و 1/2 لیوان نخود
⫸ 7_8 عدد سیرخام درشت🧄
⫸ 3 قاشق پُر کشک(میتونه بیشترم باشه)
⫸ 2_3 قاشق زعفران دمکرده (قابل حذفه)
⫸ 2 عدد سیب زمینی متوسط🥔
⫸ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ 1 لیوان برنج نیم دانه🍚 (قابل حذف)
مرحله اول
گوشت 🍖 و همراه پیاز 🧅و دو سه حبه سیر تفت داده🧄 ونمک فلفل و زردچوبه ریخته کاملا تفت که خورد نخود ازقبل خیس خورده و سیب زمینی🥔 رو اضافه کرده آب ریخته میگذاریم تاحسابی بپزن.
مرحله دوم
برنج 🍚 را هم بذارید بپزه بعد سیرو توی کمی کره تفت داده گوشت و نخود وسیب زمینی و برنج رو اضافه کرده میکوبیم
مرحله سوم
کشک رو اضافه کرده دوسه ملاقه از آب گوشت🍖 و زعفران ریخته روی حرارت ده دقیقه میذاریم جا بیافته اینجا بچشید اگرکم نمک بود نمکشو اندازه کرده و سرو میکنید
نکته:
❌ در صورت تمایل نعنا داغ هم براش درست میکنن.
❌ غلظت این غذا کاملا دلخواهه اما بهتره خیلی رقیق نباشه زیادیم غلیظ نباشه.
❌ رویه غذای من در معرض هوا بود برای عکس گرفتن بسته وخشکه ولی اینجوری نیست تقریبا کمی از حلیم سفت تره.