طرز تهیه دلمه قارچ و پنیر در فر بسیار خوشمزه

طرز تهیه دلمه قارچ و پنیر در فر بسیار خوشمزه

سلام به هنرمندای عزیز و کاربران سایت آشپزم با توجه به این که دلمه طرفدارای زیادی داره امروز میخوام بهتون طرز تهیه دلمه قارچ و پنیر که توی فر آماده میشه و بسیار ساده و خوشمزه رو آموزش بدم امیدواریم با تهیه این دلمه خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 15
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

🍄 مواد لازم برای 2 نفر 🍄

قارچ درشت به مقدار لازم 🍄

پیاز کوچک 1 عدد

گوشت چرخ کرده 150 گرم

فلفل دلمه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خردشده 2 قاشق غذاخوری

نخود فرنگی 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا 100 گرم

ساقه های قارچ خرد شده


مرحله اول

ابتدا پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می دهیم، سپس گوشت، فلفل دلمه، گوجه فرنگی و ساقه های خردشده ی قارچ🍄، نخود فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کرده وسرخ می کنیم.


مرحله دوم

پس از آن داخل قارچ 🍄را با مواد پر کرده و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و در فر، با دمای 175 درجه ی سانتی گراد به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم.


مرحله سوم

پس از آماده شدن غذا می توان آن را به طور دلخواه تزئین نمود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.