طرز تهیه دلمه قارچ و پنیر در فر بسیار خوشمزه
سلام به هنرمندای عزیز و کاربران سایت آشپزم با توجه به این که دلمه طرفدارای زیادی داره امروز میخوام بهتون طرز تهیه دلمه قارچ و پنیر که توی فر آماده میشه و بسیار ساده و خوشمزه رو آموزش بدم امیدواریم با تهیه این دلمه خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
درجه سختی: 5/10
🍄 مواد لازم برای 2 نفر 🍄
⫸ قارچ درشت به مقدار لازم 🍄
⫸ پیاز کوچک 1 عدد
⫸ گوشت چرخ کرده 150 گرم
⫸ فلفل دلمه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
⫸ گوجه فرنگی خردشده 2 قاشق غذاخوری
⫸ نخود فرنگی 2 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر پیتزا 100 گرم
⫸ ساقه های قارچ خرد شده
مرحله اول
ابتدا پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می دهیم، سپس گوشت، فلفل دلمه، گوجه فرنگی و ساقه های خردشده ی قارچ🍄، نخود فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کرده وسرخ می کنیم.
مرحله دوم
پس از آن داخل قارچ 🍄را با مواد پر کرده و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و در فر، با دمای 175 درجه ی سانتی گراد به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم.
مرحله سوم
پس از آماده شدن غذا می توان آن را به طور دلخواه تزئین نمود.