طرز تهیه خاگینه هویج برای 4 نفر
سلام همراهان عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳 . این آموزش طرز تهیه خاگینه هویج🥕 هست.مطمعنا خاگینه های زیاد و متفاوتی رو امتحان کردید پس به همین خاطر امروز براتون یک خاگینه با طعم متفاوت و خیلی ساده آوردم که میتونید با کمترین مواد اون رو درست کنید.با من همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ🥚 2 عدد
⫸ زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
⫸ پودر هل به مقدار دلخواه
⫸ هویج پخته رنده شده 🥕 نصف لیوان
⫸ آرد 3 قاشق غذاخوری
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
⫸ روغن به مقدار دلخواه
⫸ گردوی خورد شده به مقدار دلخواه
⫸ پودر گل محمدی 🌸 به مقدار دلخواه
⫸ شکر نصف لیوان
⫸ آب 💧 1/4 لیوان
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوی
مرحله اول
اول دو تا تخم مرغ 🥚 و مقداری زعفران دم کرده و مقداری پودر هل و نصف لیوان هویج پخته رنده شده 🥕 رو در ظرفی خوب با هم مخلوط کنید و بعدش بهش سه قاشق غذاخوری آرد و یه قاشق مرباخوری بکینگ پودر اضافه کنید .
مرحله دوم
تو یه ماهیتابه که کفش خیلی پهن و بزرگ نباشه کمی روغن بریزید و بزارید داغ بشه . بعد نصف مواد رو بریزید و صاف کنید و روش رو با گردوی خورد شده و پودر هل و مقداری پودر گل محمدی بپوشونید و بعد بقیه مواد رو روش بریزید و سطحش رو صاف کنید و با حرارت کم روش دم کنی بزارید تا خوب مغز پخت بشه و بعد از پخت برگردوندید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه🍳
مرحله سوم
بعد از پخت کامل شهدی رو که از قبل آماده کرده بودید رو بریزیذ روش و با همون حرارت کم منتظر بمونید تا خوب به خورد خاگینه بره . بعد از جذب کامل شهد ، خاگینه آماده است و میتونید برش بزنید و نوش جان کنید.
مرحله چهارم
طرز تهیه شهد:
نصف لیوان شکر و 1/4 لیوان آب و 2 قاشق غذاخوری گلاب و مقداری محلول زعفران . بزارید به جوش بیاد و کمی قوام که اومد بزارید کنار تا خنک شه و در انتها روی خاگینه بریزید .
خواص تخم مرغ
✅ تخم مرغ باعث باعث بهبود بیانیی و پوست, دندان و سلامت استخوان می شود.
✅ دارای منابع بالایی از ویتامین d و c است.
✅ خوردن تخم مرغ منجر به بهبود عوامل خطر بیماری های قلبی می شود.
✅ برای بهبود سلامت دهان و دندان توصیه میشود.
✅ برای حفظ فشار خون توصیه میشود.
✅ هویج برای کاهش خطر ابتلا به آب مروارید و ماکولار مفید است.