طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی مناسب کودکان خوشمزه و آسان

طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی مناسب کودکان خوشمزه و آسانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی

مواد لازم برای 6 نفر

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آویشن به مقدار لازم

برگ بو 3 عدد

کره 1 قاشق غذاخوری

پیاز 2 عدد

سیب زمینی 250 گرم

دارچین 250 گرم

هویج 500 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید. بعد اون‌ها را به صورت درشت خرد کنید و داخل یک قابلمه بریزید. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو هم چهار قسمت برش بدید و به سیب زمینی و هویج اضافه کنید.


مرحله دوم

روی مواد 2 لیوان آب بریزید و قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید. بعد برگ بو و آویشن رو به این مواد اضافه کنید و زمان بدید تا آب شروع به جوشیدن کند. وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد ، حرارت را کم کنید.


مرحله سوم

بعد دارچین رو به مواد اضافه کنید و 30 دقیقه در قابلمه رو بذارید تا سبزیجات به صورت کامل بپزد. بعد از گذشت این زمان ، برگ بو و آویشن را از داخل مواد خارج کنید و دور بریزید


مرحله چهارم

محتویات پخته شده داخل قابلمه رو داخل یک مخلوط کن یا میکسر بریزید ، بعد دستگاه را روشن کنید و تمام مواد را به صورت یک دست پوره کنید. حالا محتویات پوره شده رو مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله پنجم

به مواد پوره شده کره ، نمک و فلفل رو اضافه کنید ، با هم ترکیب کنید و چند دقیقه زمان بدید تا مواد بجوشد. بعد سوپ را داخل ظرف‌های سرو بریزید و با خامه و سبزی‌های معطر سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر مخلوط کن یا میکسر در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آنها از گوشتکوب برقی استفاده کنید.
بعد از اینکه پتاژ هویج و سیب زمینی آماده شد ، می‌توانید روی آن مقداری خامه ترش و کمی جعفری خرد شده بریزید و سرو کنید.
برای اینکه پتاژ هویج خوش رنگ باشد ، پیشنهاد می‌کنیم که به جای استفاده از فلفل سیاه از فلفل سفید استفاده کنید.
برای اینکه برگ بو و آویشن رو به راحتی از باقی مواد جدا کنید ، اون‌ها را با یک نخ ببندید تا به راحتی قابل جداسازی باشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.