طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی مناسب کودکان خوشمزه و آسان
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی
مواد لازم برای 6 نفر
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ آویشن به مقدار لازم
⫸ برگ بو 3 عدد
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ سیب زمینی 250 گرم
⫸ دارچین 250 گرم
⫸ هویج 500 گرم
مرحله اول
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید. بعد اونها را به صورت درشت خرد کنید و داخل یک قابلمه بریزید. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو هم چهار قسمت برش بدید و به سیب زمینی و هویج اضافه کنید.
مرحله دوم
روی مواد 2 لیوان آب بریزید و قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید. بعد برگ بو و آویشن رو به این مواد اضافه کنید و زمان بدید تا آب شروع به جوشیدن کند. وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد ، حرارت را کم کنید.
مرحله سوم
بعد دارچین رو به مواد اضافه کنید و 30 دقیقه در قابلمه رو بذارید تا سبزیجات به صورت کامل بپزد. بعد از گذشت این زمان ، برگ بو و آویشن را از داخل مواد خارج کنید و دور بریزید
مرحله چهارم
محتویات پخته شده داخل قابلمه رو داخل یک مخلوط کن یا میکسر بریزید ، بعد دستگاه را روشن کنید و تمام مواد را به صورت یک دست پوره کنید. حالا محتویات پوره شده رو مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.
مرحله پنجم
به مواد پوره شده کره ، نمک و فلفل رو اضافه کنید ، با هم ترکیب کنید و چند دقیقه زمان بدید تا مواد بجوشد. بعد سوپ را داخل ظرفهای سرو بریزید و با خامه و سبزیهای معطر سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر مخلوط کن یا میکسر در دسترس نداشتید ، میتوانید به جای آنها از گوشتکوب برقی استفاده کنید.
◉ بعد از اینکه پتاژ هویج و سیب زمینی آماده شد ، میتوانید روی آن مقداری خامه ترش و کمی جعفری خرد شده بریزید و سرو کنید.
◉ برای اینکه پتاژ هویج خوش رنگ باشد ، پیشنهاد میکنیم که به جای استفاده از فلفل سیاه از فلفل سفید استفاده کنید.
◉ برای اینکه برگ بو و آویشن رو به راحتی از باقی مواد جدا کنید ، اونها را با یک نخ ببندید تا به راحتی قابل جداسازی باشد.