طرز تهیه سالاد انبه و چیلی بدون سس رژیمی و خوشمزه

طرز تهیه سالاد انبه و چیلی بدون سس رژیمی و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد انبه و چیلی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه سالاد انبه و چیلی

مواد لازم برای 4 نفر

انبه 1 عدد

خیار 1 عدد

لیمو 2 عدد

نعنا تازه 4 شاخه

پیازچه 4 شاخه

فلفل قرمز چیلی 1 عدد

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا انبه رو با پوست کن پوست بگیرید و بعد به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید و درون یک کاسه بریزید.


مرحله دوم

خیار رو بشورید و پوست آن را به صورت یک در میون بگیرید ، به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید و به انبه‌های داخل ظرف اضافه کنید. حالا نعنا را بشورید و برگ‌ها را از شاخه جدا کنید ، برگ نعنا را به صورت درشت خرد کنید و به باقی مواد سالاد اضافه کنید.


مرحله سوم

در آخر پیازچه‌ها رو هم بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه فلفل‌های چیلی خورده شده به باقی مواد سالاد اضافه کنید.


مرحله چهارم

روغن زیتون را به همراه نمک و فلفل سیاه به باقی مواد سالاد اضافه کنید و با قاشق طعم مواد سالاد را با هم ترکیب کنید. روی ظرف رو سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا مزه‌ها به خورد هم برود و سالاد آماده شود. سپس سالاد را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه این سالاد حتماً از نعنا تازه استفاده کنید. ولی اگر در دسترس نداشتید ، می‌توانید از نعنای خشک هم استفاده کنید.
استفاده از پیازچه کاملاً دل بخواهی است و می‌توانید آن را حذف کنید.
حتماً در تهیه این سالاد از انبه‌های رسیده و نرم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.