طرز تهیه سالاد انبه و چیلی بدون سس رژیمی و خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد انبه و چیلی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد انبه و چیلی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ انبه 1 عدد
⫸ خیار 1 عدد
⫸ لیمو 2 عدد
⫸ نعنا تازه 4 شاخه
⫸ پیازچه 4 شاخه
⫸ فلفل قرمز چیلی 1 عدد
⫸ روغن زیتون به مقدار لازم
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد پاستا یونانی با سس مخصوص ساده و رستورانی
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا انبه رو با پوست کن پوست بگیرید و بعد به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و درون یک کاسه بریزید.
مرحله دوم
خیار رو بشورید و پوست آن را به صورت یک در میون بگیرید ، به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و به انبههای داخل ظرف اضافه کنید. حالا نعنا را بشورید و برگها را از شاخه جدا کنید ، برگ نعنا را به صورت درشت خرد کنید و به باقی مواد سالاد اضافه کنید.
مرحله سوم
در آخر پیازچهها رو هم بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه فلفلهای چیلی خورده شده به باقی مواد سالاد اضافه کنید.
مرحله چهارم
روغن زیتون را به همراه نمک و فلفل سیاه به باقی مواد سالاد اضافه کنید و با قاشق طعم مواد سالاد را با هم ترکیب کنید. روی ظرف رو سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا مزهها به خورد هم برود و سالاد آماده شود. سپس سالاد را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در تهیه این سالاد حتماً از نعنا تازه استفاده کنید. ولی اگر در دسترس نداشتید ، میتوانید از نعنای خشک هم استفاده کنید.
◉ استفاده از پیازچه کاملاً دل بخواهی است و میتوانید آن را حذف کنید.
◉ حتماً در تهیه این سالاد از انبههای رسیده و نرم استفاده کنید.