طرز تهیه سالاد اندونزی ساده برای مهمونی با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده برای مهمونی با سس مخصوص

سلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم دستور پخت امروز طرز تهیه سالاد اندونزی هست یسالاد اندونزی ام یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهاست ، سالاد اندونزی مدل های مختلفی داره این یکی از روش هاست که خیلی هم راحته لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 0
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

کلم سفید کوچیک حدودا نصف عدد

کلم بنفش کوچیک حدودا یک چهارم عدد

هویج 2 تا 3 عدد

نخود فرنگی 3_4 قاشق غذاخوری

ذرت 3_4 قاشق غذاخوری

خیارشور 3 تا 4 عدد

کالباس خرد شده 4 تا 5 قاشق غذاخوری

سس مایونز به میزان لازم

ماست به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم


مرحله اول

کلم سفید رو شستم و ریز خرد کردم من از رنده آلمانی استفاده کردم . می تونین با چاقو ریز خرد کنین کلم بنفش رو هم شستم و خرد کردم(مقدار کلم سفید بیشتر از کلم بنفش استفاده بشه بهتره)


مرحله دوم

هویج هم رنده کردم خیارشور رو خرد کردم نخودفرنگی رو هم پختم


مرحله سوم

تمامی مواد رو با هم مخلوط کردم.برای سس داخلش از ترکیب سس مایونز و کمی ماست و نمک و فلفل استفاده کردم


مرحله چهارم

دو سه ساعت هم قبل سرو بزارین یخچال تا مواد و مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو و نوش جان


نکته:

❌ بچه ها مقدار مواد رو همیشه چشمی میریزم بنابراین بنا به ذائقه تون میتونید مواد سالاد رو کم و زیاد کنید.

❌ برای رشته کردن کلم از پوست گیر معمولی یا رنده آلمانی یا کارد آشپزخونه میتونید استفاده کنید من از رنده غذاساز استفاده میکنم.

❌ مواد سس رو هم نوشتم…میتونید از ابلیمو یا سرکه در سس استفاده کنید فقط دقت کنید سس نباید ترش بشه…در حدی سرکه یا آبلیمو اضافه کنید که شیرینی سس متعادل بشه.

❌ بعد از اینکه سالاد رو آماده کردید بهتره چند ساعت در یخچال استراحت بدید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.