طرز تهیه سالاد بادمجان دلمه ای رژیمی و سالم مناسب مهمونی + نکات مهم

طرز تهیه سالاد بادمجان دلمه ای رژیمی و سالم مناسب مهمونی + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرزر تهیه سالاد بادمجان دلمه ای + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرزر تهیه سالاد بادمجان دلمه ای

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان دلمه‌ ای 3 عدد

جعفری خرد شده 100 گرم

سیر 4 حبه

سرکه 4 قاشق سوپخوری

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید و با چاقو به صورت حلقه‌ای خرد کنید ، سپس بادمجان‌ها رو داخل یک ظرف بریزید. سپس روی آنها مقداری آب و نمک بریزید و اجازه بدید ، تا نیم ساعت داخل آب بمانند و تلخی اون‌ها گرفته شود.


مرحله دوم

بعد از اینکه تلخی بادمجون‌ها گرفته شد ، اون‌ها را از داخل آب بیرون بیاورید و با یک دستمال خشک کنید. سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، بادمجان‌ها را درون آن بچینید و سرخ کنید.


مرحله سوم

وقتی که بادمجان‌ها سرخ شد ، اون‌ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید ، تا روغن اضافی اون‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌های خنک شده را داخل یک ظرف بریزید.


مرحله چهارم

4 حبه سیر را پوست بگیرید و بشورید ، به صورت خیلی ریز خرد کنید و به همراه جعفری خرد شده به بادمجان‌ها اضافه کنید. حالا مقداری سرکه ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه روی مواد بریز و تمامی مواد رو با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.


مرحله پنجم

روی ظرف و سلفون بکشید و سالاد به مدت چند ساعت اون رو داخل یخچال قرار بدید تا مزه‌ها به خورد هم برود و سالاد آماده شود. بعد از این مدت سالاد را از داخل یخچال بیرون می‌آورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه سالاد بادمجان سالم‌تری داشته باشید ، به شما پیشنهاد می‌کنیم که به جای سرخ کردن بادمجان‌ها اون‌ها را داخل فر قرار بدید و کبابی کنید.
حواستانان باشد که حین هم زدن و قاطی کردن مواد سالاد این کار آرام انجام بدید تا بادمجان‌ها له نشوند.
در صورتی که بادمجان دلمه‌ای در دسترس نداشتید ، می‌توانید از بادمجان معمولی هم استفاده کنید. اما بادمجان دلمه‌ای معمولاً شیرین‌تر و کم تخم‌تر از بادمجان معمولی است.
در تهیه این سالاد سعی کنید که از روغن زیتون‌های بی‌بو استفاده کنید تا سالاد بوی زیتون نگیرد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.