طرز تهیه سالاد کلم و نخود فرنگی با کالباس پیش غذای راحت و خوشمزه

طرز تهیه سالاد کلم و نخود فرنگی با کالباس پیش غذای راحت و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد کلم و نخود فرنگی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه سالاد کلم و نخود فرنگی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

نخود فرنگی 1 پیمانه

فلفل سیاه به مقدار لازم

سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

کالباس 2 ورق

کلم سفید نصف عدد


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، نصف عدد کلم رو بشورید ، بعد اون‌ها رو به صورت رشته‌ای و بسیار نازک خرد کنید و درون یک ظرف بریزید. 3 ورق کالباس رو هم به صورت رشته‌ای و نازک خرد کنید و به کلم‌های داخل ظرف اضافه کنید.

مرحله دوم

داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، نخود فرنگی‌ها رو درون آن بریزید و 30 دقیقه زمان بدید تا نخود فرنگی پخته شود. بعد آن را آبکش کنید ، زیر آب سرد بگیرید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس نخود فرنگی‌ها را به باقی مواد سالاد اضافه کنید.


مرحله سوم 

حالا فلفل سیاه و سس مایونز را به باقی مواد داخل سالاد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا مواد به سس آغشته شود .
سپس روی ظرف را سلفون بکشید و سالاد رو داخل یخچال قرار بدید ، بعد از دو ساعت اون رو سرو کنید ؛ نوش جان


نکات مهم
در تهیه این سالاد می‌توانید به جای استفاده از کالباس ، از سوسیس دودی یا مرغ هم استفاده کنید .
برای اینکه سالاد سالم‌تری داشته باشید ، بهتر است که از ترکیب ماست ، روغن زیتون و نمک به جای سس مایونز استفاده کنید .
استفاده از سبزیجاتی مانند ذرت ، قارچ یا کلم قرمز در تهیه این سالاد باعث خوشمزه‌ تر شدن طعم آن می‌شود .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.