طرز تهیه سالاد خسروشاهی خوشمزه و ساده

طرز تهیه سالاد خسروشاهی خوشمزه و ساده

سلام به دوست داران هنر اشپزی به سایت آشپزم خوش آمدید.امروز اومدیم با یک غذای خوشمزه به اسم سالاد خسروشاهی که میتونید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی ازش استفاده کنید.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سالاد خسروشاهی

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ پخته شده 1 عدد

قارچ 6 عدد

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

ماست چکیده 1 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

سیر 1 حبه

چیپس خلالی یا سیب زمینی خلالی سرخ شده به مقدار لازم

پیاز داغ 1 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این غذای یا پیش غذای خیلی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را با مقداری زردچوبه ، نمک و یک عدد پیاز و آب بزارید تا کاملا مغز پخت بشه تا جایی که بتونید با دست مرغ را ریش ریش کنید تا بافت آن کاملا از هم جدا شود.


مرحله دوم

در مرحله دوم قارچ خوب بشورید و با دستمال خوب خشک کنید تا لکه های سیاه روی قارچ کاملا پاک بشن. بعد از اینکه قارچ هارو خشک کردید اونهارو به صورت ورقه برش بدید و با حرارت بالا و روغن تفت بدید . اگر میخواید که قارچ هاتون سیاه نشه دو یا سه قطره آبلیمو موقع سرخ شدن به قارچ هاتون اضافه کنید.


مرحله سوم

برای ذرست کردن این سالاد ما به سیر احتیج داریم.پس در این مرحله یک عدد حبه سیر درشت یا دو عدد حبه سیر کوچک رو پوست بگیرید و خوب با آب سرد بشورید.بعد از اینکه سیرهاتون خشک شد با رنده ریز خوب سیر هاتون رو پوره کنید.


مرحله چهارم

سس:

برای درست کردن سس سالادمون اول یک قاشق سس مایونز به علاوه یک قاشق ماست چکیده ، مقداری نمک و فلفل ، سیر رنده شده ، آبلیمو رو خوب مخلوط کنید تا سس به غلظت برسه.


مرحله پنجم

حالا روغن قارچ های سرخ شده رو بگیرید و بعد قارچ هارو به مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و نصف سس رو اضافه کنید و خوب باهم مخلوط تا سس به خورد مخلوط قارچ و مرغمون بره وقتی سس به خوبی مخلوط شد بقیه سس رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید تا سالاد یک ساعت بمونه تا همه مواد به خورد هم برن.


مرحله ششم

در مرحله آخر سالادتون و توی ظرف بریزید و با چیپس خلالی و پیاز سرخ شده تزیین کنید.


نکته:

❌ میتونید برای تزئین از گردو هم استفاده کنید

❌ به جای سیر از پودر سیر هم می تونیم استفاده کنید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.