طرز تهیه سالاد ذرت ساده و مقوی

طرز تهیه سالاد ذرت ساده و مقویسلام👩🏻‍🍳 شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم دستور پخت امروز طرز تهیه سالاد ذرت🌽 هست این سالاد یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهاست  که خیلی هم راحته لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 1/10

زمان پخت: 0
زمان تهیه: 5 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

ذرت تازه🌽 5 عدد

پاستا پروانه اي 100 گرم

گوجه گيلاسي 🍅 50 گرم

زيتون خرد شده 🫒 3 قاشق غذاخوری

ترب 50 گرم

بروكلي 🥦 100 گرم

فيله مرغ 🍗 150 گرم

پيازچه 3 قاشق غذاخوری

پنير تبريزي 40 گرم

مواد لازم برای سس

نمك🧂،فلفل ،پودر سير🧄،پودر پياز🧅، پاپريكا🫑، آويشن به مقدار لازم

⫸ شويد و ريحان خشك 1 قاشق غذاخوری

روغن زيتون 1/3 پيمانه

⫸ ليمو ترش🍋 2 عدد

سركه سيب 🍏 2 قاشق غذاخوری

آبغوره 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ذرت ها 🌽 را درون آب جوش به مدت 40 دقيقه ميپزيم و كنار گذاشته تا سرد شود و سپس با چاقو دانه ها را جدا كرده و داخل كاسه ميريزيم.


مرحله دوم

بروكلي را بلانچ 🥦 كرده و به كاسه اضافه كنيد. حال پاستايي كه 10 دقيقه داخل آب جوش و نمك و روغن پخته شده و آبكشي و سرد شده را اضافه ميكنيم.


مرحله سوم

گوجه ها 🍅 را نصف كرده به همراه زيتون🫒، ترب حلقه شده و پنير و پيازچه خورد شده به كاسه اضافه ميكنيم. فيله هاي مرغ 🍗 هم ميتوان با ادويه ها مزه دار كرد و سپس گريل كرده و به سالاد اضافه كنيد.


مرحله چهارم

در كاسه اي براي سس ادويه ها و روغن ،سركه سیب، سبزي،آبغوره و آبليمو 🍋 را مخلوط كرده و به سالاد اضافه كنيد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.