طرز تهیه سالاد ذرت ساده و مقوی
سلام👩🏻🍳 شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم دستور پخت امروز طرز تهیه سالاد ذرت🌽 هست این سالاد یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهاست که خیلی هم راحته لطفا با من همراه باشید.
درجه سختی: 1/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ذرت تازه🌽 5 عدد
⫸ پاستا پروانه اي 100 گرم
⫸ گوجه گيلاسي 🍅 50 گرم
⫸ زيتون خرد شده 🫒 3 قاشق غذاخوری
⫸ ترب 50 گرم
⫸ بروكلي 🥦 100 گرم
⫸ فيله مرغ 🍗 150 گرم
⫸ پيازچه 3 قاشق غذاخوری
⫸ پنير تبريزي 40 گرم
مواد لازم برای سس
⫸ نمك🧂،فلفل ،پودر سير🧄،پودر پياز🧅، پاپريكا🫑، آويشن به مقدار لازم
⫸ شويد و ريحان خشك 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن زيتون 1/3 پيمانه
⫸ ليمو ترش🍋 2 عدد
⫸ سركه سيب 🍏 2 قاشق غذاخوری
⫸ آبغوره 2 قاشق غذاخوری
مرحله اول
ذرت ها 🌽 را درون آب جوش به مدت 40 دقيقه ميپزيم و كنار گذاشته تا سرد شود و سپس با چاقو دانه ها را جدا كرده و داخل كاسه ميريزيم.
مرحله دوم
بروكلي را بلانچ 🥦 كرده و به كاسه اضافه كنيد. حال پاستايي كه 10 دقيقه داخل آب جوش و نمك و روغن پخته شده و آبكشي و سرد شده را اضافه ميكنيم.
مرحله سوم
گوجه ها 🍅 را نصف كرده به همراه زيتون🫒، ترب حلقه شده و پنير و پيازچه خورد شده به كاسه اضافه ميكنيم. فيله هاي مرغ 🍗 هم ميتوان با ادويه ها مزه دار كرد و سپس گريل كرده و به سالاد اضافه كنيد.
مرحله چهارم
در كاسه اي براي سس ادويه ها و روغن ،سركه سیب، سبزي،آبغوره و آبليمو 🍋 را مخلوط كرده و به سالاد اضافه كنيد.