طرز تهیه ساوارین پنیری مرغ
سلام به مخاطبین سایت آشپزم 👨🏻🍳. امروز براتون یک غذای خیلی خوشمزه آوردم به اسم ساوارین پنیری مرغ🥧.یک فینگر فود عالی و خوشمزه اگر عاشق غذاهای تند هستید پیشنهاد میکنم غذای امروز رو از دست ندید. با من همراه باشید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شیر 🥛 1/2 پیمانه
⫸ شکر 1 قاشق مربا خوری
⫸ مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
⫸ پیاز کوچک 🧅 1 عدد
⫸ سینه مرغ نگینی خرد شده 🍗 150 گرم
⫸ آرد 100 گرم
⫸ شیرخشک 1 قاشق سوپخوری
⫸ تخممرغ 🥚 1 عدد
⫸ پنیر خامه ای 100 گرم
⫸ پنیر چدار 50 گرم
⫸ پودر سوخاری 1 قاشق سوپ خوری
⫸ ماست 1 قاشق سوپخوری
⫸ رب 1 قاشق مرباخوری
⫸ سس گوجه 🍅 1 قاشق مرباخوری
⫸ جعفری 🥦 1 قاشق سوپخوری
⫸ نمک 🧂 و فلفل به میزان لازم
مرحله اول
ابتدا شیر 🥛 ولرم و شکر را مخلوط کنید و مخمر را به آن اضافه و مخلوط کنید و چند دقیقه کنار بگذارید پیاز رد شده نگینی🧅 را کمی تفت دهید سپس سینه مرغ 🍗 راکه نگینی ریز خرد کرده اید اضافه کنید وبه همراه ادویه و نمک 🧂 و پودر سیر 🧄 کمی تفت دهید.
مرحله دوم
درون ظرف دیگری تخم مرغ 🥚 را کمی با مفتول سیمی هم بزنید سپس ماست، کره ذوب شده 🧈 و پنیر خامهای را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید در حد مخلوط شدن .
مرحله سوم
نمک🧂، فلفل🌶️ و سس گوجه🍅، پنیر چدار و جعفری خرد شده🥦 را اضافه کنید و مجدداً در حد مخلوط شدن هم بزنید در آخر آرد، شیر خشک و پودر سوخاری و سینه مرغ 🍗 تفت داده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود مواد را درون قالب چرب شده بریزید
مرحله چهارم
کمی از سر قالب خالی باشد روی قالب را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا کمی پف کند وبعد درون فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته شود بعد از خنک شدن با پنیر خامه ای زده شده و یا پوره سیب زمینی🥔 تزیین کنید.