طرز تهیه شش انداز خرما بسیار مقوی و خوش طعم
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه شش انداز خرما رو آوردیم که علاوه بر طعم فوق العاده ای که داره و بسیار مقویه. این غذای خوشمزه رو میتونید به عنوان صبحانه یا یک عصرانه مقوی درست کنید و میل کنید ، با این آموزهمراه باشید.
طرز تهیه شش انداز خرما
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
⫸ خرما 10 الی 12 عدد
⫸ کشمش 1 قاشق غذاخوری
⫸ زرشک 1 قاشق غذاخوری
⫸ گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 4 عدد
⫸ نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خاگینه خرما و گردو ساده و فوری
مرحله اول
ابتدا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز رو اصافه کنید و تفت بدید کمی به اون نمک اضافه کنید و مجددا تفت بدید.
مرحله دوم
بعد از اینکه پیاز سبک شد ادویه ها که شامل فلفل و زردچوبه هست اضافه کنید و دوباره تفت بدید ، ۱۲ عدد خرما رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و سپس گردو رو اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید.
مرحله سوم
کشمش و زرشک رو اضافه کنید بعد از اینکه کمی تفت خوردند تخم مرغ هارو داخل مواد بشکنید و روی اون کمی نمک بپاشید بعد در ظرف برو بزارید تا تخم مرغ بپزه ؛ نوش جان