طرز تهیه شش انداز خرما بسیار مقوی و خوش طعم

طرز تهیه شش انداز خرما بسیار مقوی و خوش طعمسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه شش انداز خرما رو آوردیم که علاوه بر طعم فوق العاده ای که داره و بسیار مقویه. این غذای خوشمزه رو میتونید به عنوان صبحانه یا یک عصرانه مقوی درست کنید و میل کنید ، با این آموزهمراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه شش انداز خرما

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری

خرما 10 الی 12 عدد

کشمش 1 قاشق غذاخوری

زرشک 1 قاشق غذاخوری

گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 4 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم


مرحله اول

ابتدا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز رو اصافه کنید و تفت بدید کمی به اون نمک اضافه کنید و مجددا تفت بدید.


مرحله دوم

بعد از اینکه پیاز سبک شد ادویه ها که شامل فلفل و زردچوبه هست اضافه کنید و دوباره تفت بدید ، ۱۲ عدد خرما رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و سپس گردو رو اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید.


مرحله سوم

کشمش و زرشک رو اضافه کنید بعد از اینکه کمی تفت خوردند تخم مرغ هارو داخل مواد بشکنید و روی اون کمی نمک بپاشید بعد در ظرف برو بزارید تا تخم مرغ بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.