طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ رستوانی
سلام به شما همراهان همیشگی سایت آشپزم 👩🏻🍳.آموزش امروز طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ🍗 هست، قارچ خودش به تنهایی کلی طرفدار داره و خوشمزس، حالا فکر کن با این قارچ خوشمزه یه سوپ درست کنی با من همراه باشید تا یک سوپ 🥘 خوشمزه با قارچ رو یادبگیرید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ عصاره مرغ 🍗 یا شیر 1 لیتر
⫸ خامه صبحانه 1/2 پیمانه
⫸ قارچ اسلایس شده 400 گرم
⫸ پیاز 🧅 ریز ساطوری شده 1 عدد
⫸ ارد سفید 4 قاشق سوپخوری
⫸ زرده تخم مرغ 🥚 2 عدد
⫸ آبلیمو 🍋 2 قاشق سوپخوری
⫸ نمک 🧂 و فلفل به میزان لازم
⫸ سیر 🧄 1 حبه
⫸ کره 🧈 25 گرم
⫸ روغن 🍾 1 قاشق سوپ خوری
مرحله اول
نیمی از کره🧈 و روغن 🍾 را داخل قابلمه ذوب کنید پیاز را اضافه کنید تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر🧄 بلند شود.
مرحله دوم
سپس ارد را اضافه کنید و مرتب مخلوط کنید تا ارد کمی طلایی شود اما سرخ نشود عصاره را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود زمان دهید تا زیر جوش بزند و کمی غلیظ شود. قارچ ها را با مابقی کره تفت دهید و بعد از غلیظ شدن سوپ اضافه کنید.
مرحله سوم
5 دقیقه اخر لیمو ترش 🍋 و خامه و زرده تخم مرغ🥚 را مخلوط کنید تا یکدست شود کمی از اب سوپ 🥘 را با این ترکیب مخلوط کنید تا هم دما شود.
مرحله چهارم
سپس این ترکیب را به سوپ اضافه کنید و مرتب مخلوط کنید تا یکدست شود در اخر نمک 🧂 و فلفل را اندازه کنید و از روی حرارت بردارید و با لیمو ترش 🍋 سرو کنید.
نکته:
❌ به جای استاک مرغ 🍗 یا سبزیجات 🥦 میتونید 2 عدد قرص عصاره رو داخل 500 آب حل کنید.
❌ قبل از اضافه کردن خامه حتما با سوپ 🥘 هم دما بشه.
❌ مایعات رو بعد از اضافه کردن ارد ، به تدریج به سوپ اضافه کنید.