طرز تهیه سوپ آووکادو با طعمی متفاوت و جذاب + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ آووکادو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ آووکادو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آووکادو 2 عدد
⫸ خیار 1 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ هویج 1 عدد
⫸ سیر 1 حبه
⫸ آب مرغ 400 گرم
⫸ سس فلفل به مقدار لازم
⫸ پاپریکا 1/5 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوپ بادام زمینی مقوی و فوری با طعم بی نظیر
مرحله اول
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ، ابتدا آووکادوها رو بشورید و بعد به صورت عمودی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. با قسمت تیز چاقو یک ضربه روی هسته آن بزنید و هسته اون رو خارج کنید و دور بریزید.
مرحله دوم
با یک قاشق مغز آووکادو را از پوست جدا کنید ، داخل یک ظرف بریزید و بعد اون رو به صورت ریز خرد کنید. حالا آووکادو خرد شده رو داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید بعد یک عدد خیار رو بشورید و به صورت درشت خرد کنید و به آووکادو اضافه کنید.
مرحله سوم
یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت درشت خرد کنید و به همراه یک عدد هویج که اون رو هم به صورت درشت خرد کردید ، به باقی مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید.
مرحله چهارم
سیر را پوست بگیرید و اون رو به همراه آب مرغ به باقی مواد داخل دستگاه اضافه کنید. حالا دستگاه رو روشن کنید و تا جایی که مواد پوره و نرم شوند ، اونها رو با هم مخلوط و ترکیب کنید. حالا دستگاه رو خاموش کنید و سس فلفل را اضافه کنید و مجدد دستگاه را روشن کنید ، تا سس فلفل خوب با مواد ترکیب شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه تمامی مواد خوب با هم ترکیب شد ، اونها را داخل یک ظرف بریزید و روی ظرف رو سلفون بکشید. سوپ رو به مدت 1 الی 24 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا آماده شود.
مرحله ششم
بعد از این مدت سوپ را از داخل یخچال بیرون بیاورید و داخل ظرفهای سرو بریزید ، روی هر کدام مقداری پاپریکا بپاشید و غذا رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ این سوپ یک نوع سوپ سرد هست و نیازی به پخت ندارد ، اما سرشار از انواع ویتامین و پروتئینهای لازم برای بدن هست.
◉ برای اینکه سوپ شما کاملاً گیاهی باشد کافیست به جای استفاده از آب مرغ ، از آب سبزیجات استفاده کنید.
◉ برای تزیین این سوپ میتوانید سس تند ، چیپس تورتیلا و گشنیز هم استفاده کنید.
◉ بعد از اینکه سوپ آماده شد ، اون را از داخل یخچال بیرون بیاورید و بگذارید که 10 دقیقه داخل دمای محیط بماند سپس اون رو سرو کنید.