طرز تهیه سوپ باقالی لعاب دار و مقوی با عصاره مرغ
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ باقالی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ باقالی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ باقلا 1 پیمانه
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ هویج 2 عدد
⫸ کره 20 گرم
⫸ آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
⫸ آب مرغ 2 پیمانه
⫸ آب 2 پیمانه
⫸ جعفری به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دمپخت باقالی قمی خوشمزه بدون گوشت
مرحله اول
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ، ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی و ریز خرد کنید. حالا داخل یک قابلمه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که کره آب شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک و طلایی شود.
مرحله دوم
وقتی که پیاز سبک طلایی شد ، به آن آب و آب مرغ رو اضافه کنید. سیب زمینیها رو پوست بگیرید و بشورید ، به صورت نگینی خرد کنید و به همراه هویجهایی که به صورت نگینی خرد کردید ، به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
مرحله سوم
در آخر باقلای نیم پز شده رو اضافه کنید و زمان بدید تا مواد به جوش بیاید. وقتی که مواد به جوش آمد ، حرارت را کم کنید و اجازه بدید تا مواد بپزد.
مرحله چهارم
وقتی که مواد پخته شد ، آرد ذرت رو با کمی از آب سوپ مخلوط کنید و به سوپ اضافه کنید ، مجدد بذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزد. بعد از 30 دقیقه جعفری رو اضافه کنید ، سوپ رو داخل ظرفهای سرو مورد نظرتون بریزید و غذا رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در تهیه این غذا حتماً باقالی رو بلانچ کنید ، برای این کار باقالیها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 3 الی 4 دقیقه اون رو از داخل آب بیرون بیاورید و بلافاصله زیر آب سرد بگیرید.
◉ اگر آرد ذرت در دسترس نداشتید ، میتوانید از آرد گندم هم استفاده کنید.
◉ اگر دوست دارید که سوپ خیلی پوره و له باشد ، میتوانید بعد از اینکه مواد سوپ به صورت کامل پخت ، با یک گوشتکوب برقی اون ها را پوره کنید.
◉ در صورتی که در تهیه این غذا از عصاره گوشت یا مرغ استفاده میکنید ، نمک زیادی نزنید زیرا عصارهها حاوی نمک و ادویه هستند.