طرز تهیه سوپ باقالی لعاب دار و مقوی با عصاره مرغ

طرز تهیه سوپ باقالی لعاب دار و مقوی با عصاره مرغسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ باقالی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه سوپ باقالی

مواد لازم برای 5 نفر

باقلا 1 پیمانه

سیب زمینی 1 عدد

پیاز 1 عدد

هویج 2 عدد

کره 20 گرم

آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری

آب مرغ 2 پیمانه

آب 2 پیمانه

جعفری به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ، ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی و ریز خرد کنید. حالا داخل یک قابلمه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که کره آب شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک و طلایی شود.


مرحله دوم

وقتی که پیاز سبک طلایی شد ، به آن آب و آب مرغ رو اضافه کنید. سیب زمینی‌ها رو پوست بگیرید و بشورید ، به صورت نگینی خرد کنید و به همراه هویج‌هایی که به صورت نگینی خرد کردید ، به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید.


مرحله سوم

در آخر باقلای نیم پز شده رو اضافه کنید و زمان بدید تا مواد به جوش بیاید. وقتی که مواد به جوش آمد ، حرارت را کم کنید و اجازه بدید تا مواد بپزد.


مرحله چهارم

وقتی که مواد پخته شد ، آرد ذرت رو با کمی از آب سوپ مخلوط کنید و به سوپ اضافه کنید ، مجدد بذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزد. بعد از 30 دقیقه جعفری رو اضافه کنید ، سوپ رو داخل ظرف‌های سرو مورد نظرتون بریزید و غذا رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه این غذا حتماً باقالی رو بلانچ کنید ، برای این کار باقالی‌ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 3 الی 4 دقیقه اون رو از داخل آب بیرون بیاورید و بلافاصله زیر آب سرد بگیرید.
اگر آرد ذرت در دسترس نداشتید ، می‌توانید از آرد گندم هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید که سوپ‌ خیلی پوره و له باشد ، می‌توانید بعد از اینکه مواد سوپ به صورت کامل پخت ، با یک گوشتکوب برقی اون ها را پوره کنید.
در صورتی که در تهیه این غذا از عصاره گوشت یا مرغ استفاده می‌کنید ، نمک زیادی نزنید زیرا عصاره‌ها حاوی نمک و ادویه هستند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.