طرز تهیه سوپ دال عدس رژیمی و مقوی
سلام به شما عزیزان سایت آشپزم👩🏻🍳. امروز یه دستور یه سوپ رژیمی خوشمزه🥘 داریم که تو کمترین زمان درست میشه به اسم سوپ دال عدس همراه من باشید تا شما هم این سوپ خوشمزه رو یادبگیرید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ دال عدس 1 پیمانه
⫸ گشنیز تازه🥦 100 گرم
⫸ قارچ ورقه شده 🍄 200 گرم
⫸ گوجه فرنگی 🍅 3 عدد
⫸ کدوسبز قلمی 🥒 2 عدد
⫸ پیاز نگینی 🧅 1 عدد
⫸ پیازچه 4 ساقه
⫸ سیرتازه 🧄 1 حبه
⫸ کره گیاهی 🧈 30 گرم
⫸ ماست چکیده 3 قاشق سوپخوری
⫸ زیره سیاه، تخم خردل، تخم گشنیز، زردچوبه، نمک🧂، فلفل قرمز به مقدار لازم
⫸ آب لیمو ترش تازه 🍋 به مقدار لازم
مرحله اول
پیاز 🧅و سیر 🧄 له شده و پیازچه نگینی را با مقداری از کره 🧈 تفت دهید در حد سبک شدن ، سپس کدو سبز 🥒 را با پوست و گوجه فرنگی 🍅 را نگینی خرد کرده را اضافه و تفت دهید.
مرحله دوم
دال عدس را بشویید و به مواد سبزیجات🥦 بیفزایید، مقداری آب و نمک🧂 بریزید تا کمی بپزد در تابه ی کوچکی، با مقدارکره ی 🧈 باقی مونده همه ی ادویه ها را تفت دهید و به سوپ اضافه کنید.
مرحله سوم
گشنیز تازه🥦 را خرد کرده بمدت ده دقیقه با سوپ بجوشد تا جا بیفتد، در آخر موقع کشیدن کمی ابلیمو تازه 🍋 بریزید و مخلوط کنید.
نکته:
❌ برای تزیین سوپ از ماست چکیده استفاده کنید، یا میتونید جایگزین ماست ، میتونه کمی خامه باشه .
فواید دال عدس: