طرز تهیه سوپ دال عدس رژیمی و مقوی

طرز تهیه سوپ دال عدس رژیمی و مقویسلام به شما عزیزان سایت آشپزم👩🏻‍🍳. امروز یه دستور یه سوپ رژیمی خوشمزه🥘 داریم که تو کمترین زمان درست میشه به اسم سوپ دال عدس همراه من باشید تا شما هم این سوپ خوشمزه رو یادبگیرید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

دال عدس 1 پیمانه

گشنیز تازه🥦 100 گرم

قارچ ورقه شده 🍄 200 گرم

گوجه فرنگی 🍅 3 عدد

کدوسبز قلمی 🥒 2 عدد

پیاز نگینی 🧅 1 عدد

پیازچه 4 ساقه

⫸ سیرتازه 🧄 1 حبه

⫸ کره گیاهی 🧈 30 گرم

⫸ ماست چکیده 3 قاشق سوپخوری

⫸ زیره سیاه، تخم خردل، تخم گشنیز، زردچوبه، نمک🧂، فلفل قرمز به مقدار لازم

آب لیمو ترش تازه 🍋 به مقدار لازم


مرحله اول

پیاز 🧅و سیر 🧄 له شده و پیازچه نگینی را با مقداری از کره 🧈 تفت دهید در حد سبک شدن ، سپس کدو سبز 🥒 را با پوست و گوجه فرنگی 🍅 را نگینی خرد کرده را اضافه و تفت دهید.


مرحله دوم

دال عدس را بشویید و به مواد سبزیجات🥦 بیفزایید، مقداری آب و نمک‌🧂 بریزید تا کمی بپزد در تابه ی کوچکی، با مقدارکره ی 🧈 باقی مونده همه ی ادویه ها را تفت دهید و به سوپ اضافه کنید.


مرحله سوم

گشنیز تازه🥦 را خرد کرده بمدت ده دقیقه با سوپ بجوشد تا جا بیفتد، در آخر موقع کشیدن کمی ابلیمو‌ تازه 🍋 بریزید و مخلوط کنید.


نکته:

❌ برای تزیین سوپ از ماست چکیده استفاده کنید، یا میتونید جایگزین ماست ، میتونه کمی خامه باشه .


فواید دال عدس:

✅ کاروتن موجود در دال عدس از بهترین تقویت کننده های چشم است به همین دلیل دال عدس باعث تقویت قوه ی بینایی میشود.                                                                                                                                                                               ✅ میتوانید با مصرف دال عدس قند خون خود را کاهش دهید.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.