طرز تهیه سوپ گشنیز ویژه ماه رمضان
سلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز یه دستور پخت خوشمزه داریم یه سوپ🥘 فوری که 1 ساعت قبل افطار می تونی درست کنی و از خوردنش لذت ببری . سوپ گشنیز یکی از اون سوپ های خوشمزه ایه که خیلی طرفدار داره و مخصوص ماه رمضان هم هست.با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 🍚 200 گرم
⫸ فیله مرغ 🍗 100 گرم
⫸ زعفران آب شده 50 گرم
⫸ برگ گشنیز تازه 🥦 100 گرم
⫸ آب 3 لیوان
⫸ نمک🧂 و فلفل سیاه به مقدارلازم
⫸ اب لیموی تازه 🍋 2 قاشق غذاخوری
⫸ گوجه گیلاسی 🍅 10 عدد
مرحله اول
ابتدا برنج 🍚رو با آب قاطی میکنیم و روی گاز 🔥 می گذاریم برنج باید حسابی له شود تا جایی که لعاب برنج دربیاد.
مرحله دوم
بعد زعفران و اب لیمو 🍋رو اضافه میکنیم. سپس با گوشتکوب برقی همه برنج رو یکدست وصاف میکنیم.
مرحله سوم
بعد فیله مرغ🍗 رو تکه تکه میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم و دراخر گشنیز ها🥦رو خرد کرده در سوپ میریزیم و دراخر نمک و فلفل و گوجه ها🍅 رو موقع سرو کف کاسه میریزیم.
خواص گشنیز:
✅ اسیدهای موجود در گشنیز در کاهش میزان کلسترول خون بسیار مؤثر هستند.
✅ اگر میخواهید فشار خون خود را کاهش دهید از گشنیز استفاده کنید.
✅ به علت وجد آهنگ فراوان در گشنیز، مصرف آن میتواند در درمان کم خونی موثر باشد.
✅ گشنیز منبعی سرشاری از کلسیم است و به بهبود سلامت استخوان ها کمک می کند.