طرز تهیه سوپ گشنیز ویژه ماه رمضان

طرز تهیه سوپ گشنیز ویژه ماه رمضانسلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز یه دستور پخت خوشمزه داریم یه سوپ🥘 فوری که 1 ساعت قبل افطار می تونی درست کنی و از خوردنش لذت ببری . سوپ گشنیز یکی از اون سوپ های خوشمزه ایه که خیلی طرفدار داره و مخصوص ماه رمضان هم هست.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 80
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 🍚 200 گرم

فیله مرغ 🍗 100 گرم

زعفران آب شده 50 گرم

برگ گشنیز تازه 🥦 100 گرم

آب 3 لیوان

نمک🧂 و فلفل سیاه به مقدارلازم

اب لیموی تازه 🍋 2 قاشق غذاخوری

گوجه گیلاسی 🍅 10 عدد


مرحله اول

ابتدا برنج 🍚رو با آب قاطی میکنیم و روی گاز 🔥 می گذاریم برنج باید حسابی له شود تا جایی که لعاب برنج دربیاد.


مرحله دوم

بعد زعفران و اب لیمو 🍋رو اضافه میکنیم. سپس با گوشتکوب برقی همه برنج رو یکدست وصاف میکنیم.


مرحله سوم

بعد فیله مرغ🍗 رو تکه تکه میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم و دراخر گشنیز ها🥦رو خرد کرده در سوپ میریزیم و دراخر نمک و فلفل و گوجه ها🍅 رو موقع سرو کف کاسه میریزیم.


خواص گشنیز:

✅ اسیدهای موجود در گشنیز در کاهش میزان کلسترول خون بسیار مؤثر هستند.

✅ اگر میخواهید فشار خون خود را کاهش دهید از گشنیز استفاده کنید.

✅ به علت وجد آهنگ فراوان در گشنیز، مصرف آن میتواند در درمان کم خونی موثر باشد.

✅ گشنیز منبعی سرشاری از کلسیم است و به بهبود سلامت استخوان ها کمک می کند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.