طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات آسان و خوشمزه مناسب سرماخوردگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پوره گوجه 2 قاشق غذاخوری
⫸ جو 2 قاشق غذاخوری
⫸ قارچ خرد شده 520 گرم
⫸ سیر 2 حبه
⫸ هویج 2 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ روغن زیتون 1 عدد
⫸ نمک و فلفل سیاه 1 عدد
⫸ عصاره سبزیجات 1 عدد
⫸ رزماری 1 عدد
⫸ پنیر پارمزان به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوپ باقالی لعاب دار و مقوی با عصاره مرغ
مرحله اول
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید. سپس سیرها رو هم پوست بگیرید ، بعد بشورید و به صورت خیلی ریز خرد کنید.
مرحله دوم
داخل یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، سیر و پیاز را درون آن بریز و تفت بدید تا سبک و طلایی شود. در این فاصله هویجها را هم پوست بگیرید ، بعد به صورت نگینی خرد کنید و به همراه رزماری خرد شده به پیاز سبک شده اضافه کنید.
مرحله سوم
در آخر مقداری نمک و فلفل سیاه به باقی مواد اضافه کنید و 5 دقیقه مدام تفت بدید تا تمامی مواد نرم شوند. حالا قارچها رو بشورید و به صورت اسلایسی خرد کنید. بعد قارچ ها رو همه باقی مواد داخل ماهیتابه به اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت بدید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه تمامی مواد را با هم تفت دادید ، اونها رو داخل یک قابلمه بریزید و بعد به آنها عصاره سبزیجات ، پوره گوجه و جو اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید و 30 دقیقه زمان بدید تا جو نرم شود و بپزد.
مرحله پنجم
در صورت لازم میتوانید آب بیشتری به سوپ اضافه کنید ، بعد زمان بدید تا سوپ به صورت کامل جا بیفتد و غلیظ شود. سپس اون رو داخل ظرفهای سرو بریزید ، کمی پنیر پارمزان رنده شده روی آنها بریزید و بعد سوپ رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به دلخواه میتوانید مقداری شیر هم به این سوپ اضافه کنید تا طعم بینظیر و بهتری داشته باشد.
◉ میتوانید مقداری مرغ پخته و ریش ریش شده هم به این سوپ اضافه کنید.
◉ برای اینکه بافت سوپ نرمتر و لطیفتر باشد ، میتوانید مقداری خامه رو با یک ملاقه سوپ ترکیب کنید و بعد اون رو به باقی مواد سوپ اضافه کنید.