طرز تهیه سوپ سیر کبابی با گوشت‌ گوساله و سبزیجات با طعمی فوق العاده

طرز تهیه سوپ سیر کبابی با گوشت‌ گوساله و سبزیجات با طعمی فوق العادهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ سیر + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه سوپ سیر

مواد لازم برای 4 نفر

سیر 5 بوته

گوشت‌ گوساله 100 گرم

پیاز 1 عدد

هویج 1 عدد

سیر 2 حبه

سیب زمینی 3 عدد

آب مرغ 5 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

برگ بو 1 عدد

شیر 1 پیمانه

جعفری 1/4 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن یک سوپ سیر خوشمزه ، ابتدا پوست نازک روی سیر را بگیرید ، بعد هر دسته سیر را درون فویل آلومینیومی بپیچید و داخل سینی فر قرار بدید. بعد فر رو با دمای 350 درجه سانتیگراد روشن کنید و سیرها را به مدت یک ساعت درون آن قرار بدید ، تا بپزند و نرم شوند.


مرحله دوم

بعد از اینکه سیرها پخت ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه زمان بدید تا خنک شود. بعد حبه‌های سیر را جدا کنید % اون‌ها رو له کنید و داخل یک ظرف بریزید.


مرحله سوم

100 گرم گوشت رو به صورت ورقه‌های نازک خرد کنید. سپس داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، گوشت‌ها را درون آن قرار بدید و سرخ کنید.


مرحله چهارم

پیاز ، هویج و دو حبه سیر رو به صورت خیلی ریز خرد کنید و به گوشت‌های سرخ شده اضافه کنید. 5 دقیقه اون‌ها را تفت بدید تا سبزیجات هم نرم شوند.


مرحله پنجم

وقتی که سبزیجات نرم شد ، سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه آب مرغ به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید. سپس نمک ، فلفل سیاه و برگ بو را اضافه کنید و در ظرف رو بذارید. 20 دقیقه زمان بدید تا سیب زمینی‌ها بپزد و نرم شوند.


مرحله ششم

بعد از اینکه سیب زمینی‌ها پخت ، برگ بو رو خارج کنید و بعد دو فنجان از مایع پخته شده بردارید و داخل یک ظرف بریزید. به آن سیری که در مرحله اول درست کردید را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.


مرحله هفتم

بعد این ترکیب را مجدد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مقداری شیر روی مواد بریزید. زمان بدید تا سوپ جا بیفتد و غلیظ شود ، بعد اون رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و روی آن مقداری جعفری بریزید. نوش جان


نکات مهم
یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که می‌توانید به جای استفاده از گوشت گوساله از گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
در مرحله اولی که می‌خواهید سیرها را بپزید ، اون‌ها رو به صورت کامل پوست نگیرید ، حبه‌های سیر رو از هم جدا نکنید و به صورت دسته ای آنها را بپزید.
برای غلیظ‌تر شدن این غذا می‌توانید از خامه یا پنیر خامه‌ای هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.