طرز تهیه سوپ سیر کبابی با گوشت گوساله و سبزیجات با طعمی فوق العاده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ سیر + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ سیر
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیر 5 بوته
⫸ گوشت گوساله 100 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ هویج 1 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ سیب زمینی 3 عدد
⫸ آب مرغ 5 پیمانه
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
⫸ برگ بو 1 عدد
⫸ شیر 1 پیمانه
⫸ جعفری 1/4 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوپ شیر با خامه و قارچ رستورانی و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن یک سوپ سیر خوشمزه ، ابتدا پوست نازک روی سیر را بگیرید ، بعد هر دسته سیر را درون فویل آلومینیومی بپیچید و داخل سینی فر قرار بدید. بعد فر رو با دمای 350 درجه سانتیگراد روشن کنید و سیرها را به مدت یک ساعت درون آن قرار بدید ، تا بپزند و نرم شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه سیرها پخت ، اونها را از داخل فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه زمان بدید تا خنک شود. بعد حبههای سیر را جدا کنید % اونها رو له کنید و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله سوم
100 گرم گوشت رو به صورت ورقههای نازک خرد کنید. سپس داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، گوشتها را درون آن قرار بدید و سرخ کنید.
مرحله چهارم
پیاز ، هویج و دو حبه سیر رو به صورت خیلی ریز خرد کنید و به گوشتهای سرخ شده اضافه کنید. 5 دقیقه اونها را تفت بدید تا سبزیجات هم نرم شوند.
مرحله پنجم
وقتی که سبزیجات نرم شد ، سیب زمینیها را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه آب مرغ به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید. سپس نمک ، فلفل سیاه و برگ بو را اضافه کنید و در ظرف رو بذارید. 20 دقیقه زمان بدید تا سیب زمینیها بپزد و نرم شوند.
مرحله ششم
بعد از اینکه سیب زمینیها پخت ، برگ بو رو خارج کنید و بعد دو فنجان از مایع پخته شده بردارید و داخل یک ظرف بریزید. به آن سیری که در مرحله اول درست کردید را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله هفتم
بعد این ترکیب را مجدد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مقداری شیر روی مواد بریزید. زمان بدید تا سوپ جا بیفتد و غلیظ شود ، بعد اون رو داخل ظرفهای سرو بریزید و روی آن مقداری جعفری بریزید. نوش جان
نکات مهم
◉ یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که میتوانید به جای استفاده از گوشت گوساله از گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
◉ در مرحله اولی که میخواهید سیرها را بپزید ، اونها رو به صورت کامل پوست نگیرید ، حبههای سیر رو از هم جدا نکنید و به صورت دسته ای آنها را بپزید.
◉ برای غلیظتر شدن این غذا میتوانید از خامه یا پنیر خامهای هم استفاده کنید.