طرز تهیه سوپ تره فرنگی با شیر و خامه برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی با شیر و خامه برای سرماخوردگیسلام مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون سوپ تره فرنگی🥘 با شیر 🥛 و خامه رو اوردیم .سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی در دنیاست که به سادگی میتونیم توی خونه درستش کنیم و ازش لذت ببریم .

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تره فرنگي 🥦 4 الي 5 عدد

سيب زميني خرد شده 🥔 1 پيمانه

اب مرغ 🍗 يا قلم 4 پيمانه

⫸ شير 🥛 2 پيمانه

خامه 2 الي 3 قاشق غذاخوری

كره 🧈 30 گرم

رشته سوپي فرمي 3/4 پيمانه

نمك 🧂 و فلفل سياه به ميزان لازم


مرحله اول

ابتدا كره 🧈 را داخل قابلمه ميريزم ،تَره فرنگي هاي خرد شده 🥦 را به آن اضافه كرده و كمي حرارت ميدهيم تا كمي نرم شوند.


مرحله دوم

سيب زميني نگيني 🥔 را اضافه كرده و اب مرغ 🍗 يا قلم رو اضافه ميكنيم و اجاره ميدهيم تا كاملا پخته و نرم شوند.


مرحله سوم

نمك 🧂 را نيز اضافه ميكنيم سپس رشته سوپي را افزوده و اجاره ميدهيم لعاب انداخته و جا بيفتد.


مرحله چهارم

سپس شير 🥛 را با خامه مخلوط كرده و در انتها به سوپ اصافه كرده و بعد از چند قل خاموش ميكنيم در ظرف مورد نظر ريخته و با ليمو 🍋 سرو ميكنيم.


نکته:

❌ این سوپ بدون شیر و خامه هم قابل تهیه ست و حتی میشه بدون میکس کردن هم سرو بشه
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.