طرز تهیه سوپ تره فرنگی با شیر و خامه برای سرماخوردگی
سلام مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون سوپ تره فرنگی🥘 با شیر 🥛 و خامه رو اوردیم .سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی در دنیاست که به سادگی میتونیم توی خونه درستش کنیم و ازش لذت ببریم .
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تره فرنگي 🥦 4 الي 5 عدد
⫸ سيب زميني خرد شده 🥔 1 پيمانه
⫸ اب مرغ 🍗 يا قلم 4 پيمانه
⫸ شير 🥛 2 پيمانه
⫸ خامه 2 الي 3 قاشق غذاخوری
⫸ كره 🧈 30 گرم
⫸ رشته سوپي فرمي 3/4 پيمانه
⫸ نمك 🧂 و فلفل سياه به ميزان لازم
مرحله اول
ابتدا كره 🧈 را داخل قابلمه ميريزم ،تَره فرنگي هاي خرد شده 🥦 را به آن اضافه كرده و كمي حرارت ميدهيم تا كمي نرم شوند.
مرحله دوم
سيب زميني نگيني 🥔 را اضافه كرده و اب مرغ 🍗 يا قلم رو اضافه ميكنيم و اجاره ميدهيم تا كاملا پخته و نرم شوند.
مرحله سوم
نمك 🧂 را نيز اضافه ميكنيم سپس رشته سوپي را افزوده و اجاره ميدهيم لعاب انداخته و جا بيفتد.
مرحله چهارم
سپس شير 🥛 را با خامه مخلوط كرده و در انتها به سوپ اصافه كرده و بعد از چند قل خاموش ميكنيم در ظرف مورد نظر ريخته و با ليمو 🍋 سرو ميكنيم.
نکته: