طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی راحت و فوری برای افطار
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک سوپ خوشمزه تبریزی رو آوردیم که مناسب فصل زمستان و مناسب سرماخوردگی است و بیشتر برای وعده افطار تهیه میشود ، آموزش امروز طرز تهیه سوپ زرشک هست ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سوپ زرشک
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ سیب زمینی 2 عدد
⫸ زرشک 3 قاشق غذاخوری
⫸ هویج 2 عدد
⫸ رشته ورمیشل 2 پیمانه
⫸ پیاز 1 عدد درشت
⫸ سینه مرغ 1 تکه
⫸ رب 2 قاشق غذاخوری
⫸ گشنیز و جعفری 2 قاشق غذاخوری
⫸ آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
⫸ کره 30 گرم
⫸ عصاره مرغ 1 عدد
⫸ ادویه کاری ، پودر سیر ، پودر زنجبیل ، زردچوبه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه آش شیله (عدس) تبریزی
مرحله اول
ابتدا 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید سپس داخل ماهیتابه بریزید و به آن کره رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سرخ بشه مرغ را به آن اضافه کنید و در حد 3 دقیقه تفت بدید .
مرحله دوم
وقتی که مرغ کمی تغییر رنگ داد هویج و سیب زمینی های خرد شده را به آن اضافه کنید و با مواد تفت بدید سپس ادویه ها که شامل ادویه کاری ، پودر سیر ، پودر زنجبیل ، زردچوبه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز هست را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تا جایی که خامی رب گوجه فرنگی گرفته بشه هم بزنید و مواد را با هم مخلوط کنید سپس روی آن آب بریزید و اجازه بدید سوپ بپزه .
مرحله سوم
1 عدد عصاره مرغ را پودر کنید و روی مواد بریزید و در ظرف را بگذارید تا مواد کاملا بپزه بعد از اینکه مرغ پخت از داخل آب بیرون بیارید و با چنگال آن را ریش ریش کنید بعد از اینکه مرغ ریش ریش شد به سوپ اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله چهارم
20 دقیقه آخر رشته ورمیشل رو با دست خرد کنید و داخل سوپ بریزید سپس نمک را اضافه کنید و اجازه بدهید تا به مدت 5 الی 6 دقیقه رشته خودش رو باز کنه و بعد سبزی و آبلیمو را اضافه کنید در اواخر پخت زرشکی که از قبل خیس کردید را اضافه کنید و هم بزنید ؛ نوش جان