طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی راحت و فوری برای افطار

طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی راحت و فوری برای افطارسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک سوپ خوشمزه تبریزی رو آوردیم که مناسب فصل زمستان و مناسب سرماخوردگی است و بیشتر برای وعده افطار تهیه میشود ، آموزش امروز طرز تهیه سوپ زرشک هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه سوپ زرشک

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

سیب زمینی 2 عدد

زرشک 3 قاشق غذاخوری

هویج 2 عدد

رشته ورمیشل 2 پیمانه

پیاز 1 عدد درشت

سینه مرغ 1 تکه

رب 2 قاشق غذاخوری

گشنیز و جعفری 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

کره 30 گرم

عصاره مرغ 1 عدد

ادویه کاری ، پودر سیر  ، پودر زنجبیل ، زردچوبه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید سپس داخل ماهیتابه بریزید و به آن کره رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سرخ بشه مرغ را به آن اضافه کنید و در حد 3 دقیقه تفت بدید .


مرحله دوم

وقتی که مرغ کمی تغییر رنگ داد هویج و سیب زمینی های خرد شده را به آن اضافه کنید و با مواد تفت بدید سپس ادویه ها که شامل ادویه کاری ، پودر سیر  ، پودر زنجبیل ، زردچوبه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز هست را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تا جایی که خامی رب گوجه فرنگی گرفته بشه هم بزنید و مواد را با هم مخلوط کنید سپس روی آن آب بریزید و اجازه بدید سوپ بپزه .


مرحله سوم

1 عدد عصاره مرغ را پودر کنید و روی مواد بریزید و در ظرف را بگذارید تا مواد کاملا بپزه بعد از اینکه مرغ پخت از داخل آب بیرون بیارید و با چنگال آن را ریش ریش کنید بعد از اینکه مرغ ریش ریش شد به سوپ اضافه کنید و هم بزنید .


مرحله چهارم

20 دقیقه آخر رشته ورمیشل رو با دست خرد کنید و داخل سوپ بریزید سپس نمک را اضافه کنید و اجازه بدهید تا به مدت 5 الی 6 دقیقه رشته خودش رو باز کنه و بعد سبزی و آبلیمو را اضافه کنید در اواخر پخت زرشکی که از قبل خیس کردید را اضافه کنید و هم بزنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.