طرز تهیه باقلوای ترکیه ای خانگی با خمیر یوفکا در فر
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه رو آوردیم که متعلق به کشور ترکیه است این شیرینی رو میتونید با خمیر یوفکا در کمترین زمان درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه باقلوای ترکیه ای با خمیر یوفکا هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ خمیر یوفکا به مقدار لازم
⫸ گردو به مقدار لازم
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ آب 1 پیمانه
⫸ هل 2 عدد
⫸ چوب دارچین 1 عدد
⫸ لیمو ترش یا آبلیمو نصف قاشق چایخوری
⫸ گلاب 1 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
⫸ عسل نصف پیمانه
⫸ کره به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه باقلوا تابه ای بدون فر روی گاز
مرحله اول
در مرحله اول یک پیمانه آب رو با یک پیمانه شکر مخلوط کنید آن را روی حرارت متوسط قرار بدید تا وقتی که به جوش بیاد کمی که به جوش اومد و شکر حل شد به اون نصف پیمانه عسل ، دو عدد هل ، یک عدد چوب دارچین ، گلاب و زعفران را اضافه کنید و بذارید تا به غلظت مناسب برسه سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنک بشه.
مرحله دوم
داخل و اطراف ظرف مورد نظرتون رو کره آب شده بزنید ، یک ورق خمیر یوفکا داخل ظرف بگذارید سپس آن را چرب کنید روی اون دو لایه دیگر از خمیر یوفکا رو بزارید حالا گردوی پودر شده رو با دارچین مخلوط کنید و روی خمیر یوفکا بریزید.
مرحله سوم
دو لایه خمیر یوفکا را با کره چرب کنید و روی اون قرار بدید مجددا یک لایه گردو بریزید و به همین ترتیب ۳ لایه اون رو چرب کنید و بر روی اون قرار بدید حالا مواد رو به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار بدید تا روی باقلوا گریل و طلایی بشه.
مرحله چهارم
وقتی که از داخل فر آن را بیرون آوردید تا وقتی که داغه شهدی که آماده شده رو روی اون بریزید و بذارید تا چند ساعت بمونه تا وقتی که شهد خوب به خورد آن بره ؛ نوش جان