طرز تهیه باقلوا تابه ای بدون فر روی گاز
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز یک پیشنهاد خیلی ساده و خوشمزه برای عصرونه هست که میتونید خیلی راحت با کمترین مواد اون رو درست کنید.آموزش امروز طرز تهیه باقلوا تابه ای هست.با من همراه باشید.
طرز تهیه باقلوا تابه ای
مواد لازم برای خمیر
⫸ 1 عدد تخم مرغ
⫸ 2 قاشق غذاخوری ماست
⫸ 1 قاشق غذاخوری پودر قند
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
⫸ آرد 2 لیوان
⫸ کره 100 گرم یا روغن جامد حدود 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مواد میانی
⫸ گردو یا پسته خرد شده
⫸ پود قند 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر هل و دارچین کمی
مواد لازم برای شربت
⫸ نصف لیوان شکر
⫸ نصف لیوان آب
⫸ گلاب و زعفران کمی
مرحله اول
برای درست کردن خمیر ابتدا یک عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید سپس دو قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق غذاخوری پودر قند به آن اضافه کنید حالا یک قاشق چای خوری بکینگ پودر و نوک قاشق چایخوری وانیل رو به اون اضافه کنید حالا 5 قاشق غذاخوری روغن مایع به علاوه دو لیوان آرد و 100 گرم کره یا روغن جامد اضافه کنید حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و با دست آن را ورز بدید تا جایی که خمیر به دست نچسبه.خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یکی از قسمتها را روی سطح کار با دست باز کنید
مرحله دوم
حالا میریم سراغ درست کردن مواد میانی که میتونید به دلخواه هرچیزی که خواستید را داخل آن بریزید برای این دستور پخت یک بسته گردو یا پسته خرد شده را به علاوه یک قاشق غذا خوری پودر قند و مقداری پودر هل و دارچین مخلوط کنید و کنار بزارید
مرحله سوم
حالا داخل قابلمه را با کمی روغن چرب کنید خمیری که آن را پهن کردید داخل قابلمه بذارید حالا مقداری از مواد میانی رو روی اون بریزید و پخش کنید روی خمیر باقلوا حالا قسمت دوم خمیر رو روی اون بذارید حالا یک عدد زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران آب شده مخلوط کنید و روی باقلوا بمالید سپس باقلوا ها را برش بزنید حالا تا بر روی حرارت بزارید تا نیم ساعت با شعله ملایم بپزه.
مرحله چهارم
برای درست کردن شربت نصف لیوان شکر را داخل قابلمه بریزید سپس به آن نصف لیوان آب اضافه کنید و با هم مخلوط کنید وقتی که دانه های شکر داخل آب حل شوند به آن کمی گلاب و زعفران اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد وقتی که شربت سرد شد اون رو روی باقلواها بریزید حالا ده دقیقه در تابه رو بزارید تا شربت به خورد باقلوا بره.نوش جان
نکته
❌ شربت و بزارید سرد بشه بعد بریزید رو باقلوای داغ
❌ خمیرو هر چی نازک تر پهن کنید بهتره
❌ در تابه رو دم کنی بزارید بهتره
❌ شیار هارو حتما ایجاد کنید
❌ خمیر نیاز به استراحت نداره