طرز تهیه باقلوا با رشته کادایف ترکیه ایی
سلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم👩🏻🍳 مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین پیشنهاد میکنم آموزش امروز رو از دست ندید یک شیرینی خوشمزه از کشور ترکیه به اسم باقلوا با رشته کادایف با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 2 پیمانه شکر
⫸ 4 قاشق غذاخوری عسل🍯
⫸ آب گرم 2 پیمانه
⫸ چوب دارچین 1 عدد
⫸ زعفران 1 قاشق چایخوری
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری🌸
⫸ آب 1 عدد لیمو تازه.
مرحله اول
طرز تهیه شربت:
اول شربت رو آماده میکنیم آب، شکر، عسل🍯 و چوب دارچین رو داخل ظرفی میریزیم و روی حرارت گاز میگذاریم از زمانی شروع به جوشیدن کرد زمان میگذاریم که حدود 10 دقیقه بجوشه تا کمی غلیظ بشه و 2 دقیقه آخر گلاب و هل رو اضافه میکنید. حالا این رو کنار میگذارید.
مرحله دوم
ابتدا کره 🧈 را آب می کنیم و از صافی رد می کنیم و می گذاریم خنک شود و کادایف ها را در ظرف مناسبی ریخته و با دست تکه تکه می کنیم. کره را روی کادایف ها می ریزیم و می گذاریم کاملا مخلوط شوند.سینی 30*40 را خوب چرب می کنیم کادایفمان را به دو قسمت تقسیم می کنیم لایه اول را کامل پهن می کنیم با کمک لیوان خوب فشار می دهیم.
مرحله سوم
گردوهای درشت آسیاب شده را روی آن بپاشیم لایه دوم را به همین شکل آماده می کنیم. باید کادایف رو خوب فشار بدید یا با دست یا به کمک قابلمه اینجا خیلی مهمه که یه سطح صاف بشه.
مرحله چهارم
در فر گرم شده کادایف را با دمای 180 درجه میپزیم. وقتی رویش سرخ شد، برمی گردونیم یعنی زیر و رو کنیم تا قسمت پایینش خوب سرخ بشه، اینجا باید خیلی مراقب چرخوندنش باشیم، بذاریم دوباره داخل فر قسمت زیرش سرخ بشه بعد از اینکه تهش خوب سرخ شد از فر در میاریم 5 دقیقه بعد شربتمون رو روی کادایفی که دمای اولش افتاده میریزیم
نکته: