طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه ویژه ماه رمضان

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه ویژه ماه رمضانسلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم 👩🏻‍🍳. مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین پیشنهاد میکنم آموزش امروز رو از دست ندید طرز تهیه بامیه هندی که بسیار خوشمزه هست و میتونه گزینه خوبی باشه برای این روز ها که در ماه رمضان هستیم.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

آب 3 پیمانه

آرد 2 پیمانه

شربت بار 2 قاشق سوپ خوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ 🥚 4 الی 5 عدد

روغن مایع 60 گرم


مرحله اول

برای تهیه خمیر بامیه اول آرد رو الک کنید و کنار بذارین برای تهیه بامیه میتونید از هر نوع آردی استفاده کنید با آرد نان فانتزی بامیه ها رویه ترد تری پیدا میکنن و در نتیجه شهد کمتری به داخل بامیه ها نفوذ میکنه ولی با آرد شیرینی پزی شهد بیشتری به داخل بامیه ها نفوذ میکنه 🥣 (من از آرد نان فانتزی استفاده کردم)


مرحله دوم

آب رو داخل قابلمه نچسبی بریزین و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و روی حرارت متوسطِ رو به بالا قرار بدین تا به جوش بیاد وقتی که به جوش اومد بلافاصله آرد رو یکجا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشه هم بزنید تا خمیر جمع بشه و حرارت رو پایین بیارین و با حرارت ملایم خمیر رو مدام پهن و جمع کنید تا آب داخل خمیر تبخیر بشه مدام خمیر رو با قاشق تکه تکه کنید و مجددا جمع کنید این کار رو حدود ده الی پانزده دقیقه ادامه بدین مرحله داغ زدن خیلی مهمه و اگه آب داخل خمیر به خوبی تبخیر نشه بعد از پخت بامیه ها خمیری میشن🥣


مرحله سوم

بعد از مرحله داغ زدن حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین خمیر خنک بشه و از داغی بیفته و با زیر و رو کردن و تکه تکه کردن خمیر به این عمل سرعت ببخشید خمیر باید از داغی بیفته و ولرم بشه اما نباید کاملا خنک و سرد بشه اگه خمیر داغ باشه موقع اضافه کردن تخم مرغ ها حرارت خمیر باعث پختن تخم مرغ ها میشه و اگه خمیر خیلی سرد بشه تخم مرغ به خوبی به خورد خمیر نمیره


مرحله چهارم

وقتی خمیر ولرم شد اولین تخم مرغ 🥚رو به همراه شربت بار اضافه کنید و با همزن بزنید تا به خورد خمیر بره و تخم مرغ 🥚 های بعدی رو هم یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید (این کار رو با دست هم میتونید انجام بدین) همراه با تخم مرغ ها وانیل رو هم اضافه کنید بعد از چهارمین تخم مرغ اگه خمیر سفت بود و چسبندگی لازم رو نداشت میتونید تخم مرغ پنجم رو هم اضافه کنید (بسته به بزرگی و کوچکی تخم مرغ ها تعداد بین چهار الی پنج عدد متغیره) در نهایت باید خمیر چسبنده ای بدست بیاد که از قیف به راحتی رد بشه و نیاز به زور زیاد برای رد کردن از قیف نداشته باشه و خیلی شل هم نباشه که رد ماسوره روی خمیر نمونه


مرحله پنجم

وقتی خمیر آماده شد اون رو داخل قیف پارچه ای با ماسوره آچاری بریزین(بهتره از قیف پارچه ای استفاده کنید چون مواد حالت خمیری داره و احتمال پاره شدن قیف های یکبار مصرف زیاد هست یا اینکه از چند لایه قیف یکبار مصرف استفاده کنید)داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدین و روی کاغذ روغنی رو با روغن جدا کننده چرب کنید و بامیه ها رو به شکل گرد با کمک قیف پایپ میکنیم


مرحله ششم

سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه سانتی گراد (برای فر گازی) قرار بدین تا جایی که بامیه ها پف کنن و روی بامیه ها کمی طلایی بشه بعد از فر خارج کنید و بلافاصله از کاغذ روغنی جدا کنید و داخل روغن داغِ شناور بندازین تا با حرارت ملایم کاملا سرخ و مغز پخت بشه
دقت کنید که بامیه ها رو باید بلافاصله داخل روغن داغ سرخ کنید تا پف بامیه ها نخوابه به همین علت باید بامیه ها رو به تعداد کم داخل سینی پایپ کنید و در فر بپزین همون تعداد بامیه ای رو باید پایپ کنید که گنجایش ظرف روغن شماست مابقی خمیر رو هم به نوبت باید پایپ کرده و داخل فر بپزین و بعد سرخ کنید.🥣


مرحله هفتم 

وقتی بامیه ها کاملا با حرارت ملایم سرخ شدن از داخل روغن خارج کنید و داخل شربت بار بریزین و اجازه بدین چهار الی پنج دقیقه بمونه و بعد از شربت بار خارج کنید و داخل صافی قرار بدین تا شربت اضافی گرفته بشه🥣


نکته:

❌ غلظت شربت بار تاثیر زیادی روی کیفیت بامیه داره اگه شربت بار رقیق تر از حد لازم باشه بامیه ها بعد از چند ساعت نرم میشن و تردی خودشون رو از دست میدن اگه شربت بار غلیظ تر از حد لازم باشه بامیه ها شکرک میزنن🥄
❌ اضافه کردن گلوکز به شربت بار باعث میشه کیفیت شربت بار بالا بره و بامیه ترد بمونه، گلوکز رو از لوازم قنادی ها می تونید تهیه کنید و قیمت بالایی نداره
❌ بعد از پخت بامیه حدود 7 الی 8 ساعت روی بامیه ها نپوشونید و به همون صورت داخل یخچال بذارین تا نرم نشن
❌ بامیه ها اگه به خوبی داخل روغن سرخ نشن و یا با حرارت بالا سرخ بشن به خوبی پخته نمیشن و بعد از چند ساعت نرم میشن
❌ بخاطر اینکه خمیر بامیه تخم مرغ 🥚 داره موقع سرخ کردن کف میکنه اگه میخواید زولبیا و بامیه درست کنین دقت کنید از روغنی که برای سرخ شدن زولبیا استفاده کردین میتونین برای سرخ کردن بامیه استفاده کنید اما از روغن بامیه نمیتونین برای سرخ کردن زولبیا استفاده کنین
❌ اگه داخل خمیر بامیه بیش از حد تخم مرغ 🥚 استفاده شود و خمیر شل شود بامیه موقع پخت ترک می خورد و بامیه های تردی نخواهید داشت
❌ موقع سرخ کردن بامیه ها باید فضا برای پف کردن بامیه ها و جا به جا شدن باشه و تعداد بامیه ها داخل ظرف زیاد نباشه چون باعث نرم شدن بامیه ها میشه
❌ در فر های برقی دمای پخت بیست درجه پایین تر از دمای ذکر شده باشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.