طرز تهیه کیک آلبالو با ماست خوشمزه و کافی شاپی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک 🎂 خیلی ساده و خوشمزه رو آوردیم که به راحتی میتونید درست کنید و در جشن و مهمونی هاتون استفاده کنید ، آموزش امروز طرز تهیه کیک آلبالو هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک آلبالو
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آرد 1 لیوان
⫸ شکر 2/3 لیوان
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
⫸ بکینگ 1 قاشق مرباخوری
⫸ تخم مرغ🥚 2 عدد
⫸ کره 60 گرم
⫸ ماست سون 1/3 لیوان
⫸ آلبالو🍒 نصف لیوان
⫸ آرد نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
⫸ عسل🍯 1 قاشق مرباخوری
⫸ آب 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مربای آلبالو خانگی مرحله به مرحله
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه 2عدد تخم مرغ 🥚 ، 2/3 لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل رو داخل ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کاملا کرم رنگ و کش دار بشه.
مرحله دوم
در این مرحله 1/3 لیوان ماست رو اضافه کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه با دور متوسط هم بزنید ، کره به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم
1 لیوان آرد رو با 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوط کنید و اون هارو 3مرتبه الک کنید و در طی 2 مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
مرحله چهارم
چوب آلبالوها🍒 را بگیرید و اون هارو بشورید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اونها بره وقتی آلبالوها🍒 کاملا خشک شدند آن ها را به آرد نشاسته ذرت آغشته کنید.
مرحله پنجم
کف قالب 18 سانتی رو کاغذ روغنی بزارید و نصف مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در کف قالب پخش کنید ، حالا نصف آلبالوها را روی مواد کیک بریزید و دوباره روی آن بقیه مواد کیک رو بریزید.
مرحله ششم
دوباره بقیه آلبالوها را رو روی مواد کیک بریزید و روی اون پخش کنید ، قالب رو در فری که از قبل با حرارت 175 درجه 🔥 حرارت گرم کردید به مدت 30 الی 40 دقیقه⏰ بگذارید تا کاملا بپزه.
مرحله هفتم
در این فاصله 1 قاشق مرباخوری عسل🍯 رو با 1 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا کاملا عسل🍯 در آب حل بشه وقتی کیک پخت اون رو از داخل قالب بیرون بیارید و اجازه بدید تا خنک بشه وقتی کیک از حرارت افتاد روی اون رو با کمی از مخلوط آب و عسل رومال کنید ؛ نوش جان