طرز تهیه کیک انجیر خانگی بدون فر با ماست چکیده
سلام به آشپزان👩🏻🍳 عزیز سایت آشپزم آموزش امروز یک کیک خوشمزه و جذاب را داریم که به راحتی بدون فر میتونید اون رو درست کنید ، این کیک 🍰 خوشمزه رو میتونید با کمترین مواد در کمترین زمان بدون دردسر درست کنید ، آموزش امروز کیک انجیر است با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک انجیر بدون فر
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ🥚 3 عدد
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ آرد قنادی 1/5 پیمانه
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ ماست چکیده سفت نصف پیمانه
⫸ روغن مایع نصف پیمانه
مرحله اول
برای شروع 1/5 پیمانه آرد قنادی ، 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر را خوب با هم مخلوط کنید و آن را سه بار الک کنید و کنار بذارید .
مرحله دوم
انجیرها رو بشورید وقتی که انجیرها خشک شدند با چاقوی اره ای اونها رو به صورت خیلی نازک برش بزنید حواستون باشه تا انجیر ها له نشوند .
مرحله سوم
داخل یک ظرف بزرگ 3 عدد تخم مرغ🥚 را بشکنید بعد به اون 1 پیمانه شکر و 1/4 قاشق چای خوری وانیل اضافه کنید و با همزن برقی آن را به مدت 5 دقیقه⏰ مخلوط کنید تا وقتی که سفید و کشدار شود .
مرحله چهارم
به تخم مرغ🥚 نصف پیمانه ماست و نصف پیمانه روغن مایع اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید ، مخلوط مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید و دورانی آن را مخلوط کنید .
مرحله پنجم
وقتی مواد یکدست شد اون رو داخل قالب مورد نظرتون که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و انجیر ها را روی مواد کیک بچینید ، حالا یک قابلمه بزرگ که چرب نباشه روی حرارت متوسط قرار بدید بعد داخل اون یک عدد رینگ بزارید کیک و قالب از قابلمه جدا باشه حالا در قابلمه را بگذارید تا خوب گرم شود .
مرحله ششم
وقتی که قابلمه گرم شد داخل قابلمه یک سینی بزارید بعد قالب کیک رو که داخل آن مواد ریختید داخل قابلمه بذارید بعد در قابلمه رو بزارید طی پخت هرگز در قابلمه را باز نکنید حدود 45 دقیقه⏰ اجازه بدید تا کیک بپزه ؛ نوش جان