طرز تهیه کیک ارده و نسکافه خانگی با بافت و طعم عالی
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی ساده رو آوردیم که مخصوص روز های سرد زمستانی هست و طعم فوق العاده ای داره و میتونین در دورهمی و وعده عصرانه از خوردنش لذت ببرید .
آموزش امروز طرز تهیه کیک ارده و نسکافه هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک ارده و نسکافه
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 1/5 ( یک پنجم ) لیوان
⫸ وانیل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ روغن نصف لیوان
⫸ ارده نصف لیوان
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ آرد 2 لیوان
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
⫸ کنجد به مقدار لازم
⫸ نسکافه فوری 2 بسته
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی بدون شیر با سس پرتقالی
مرحله اول
در مرحله اول قالب مورد نظرتون رو با مقداری کره کاملاً چرب کنید و تمام سطح آن را با کنجد بپوشانید سپس به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدید .
مرحله دوم
3 عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن 1/2 قاشق چایخوری وانیل ، 1/5 ( یک پنجم ) لیوان شکر رو اضافه کنید و با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه و بعد نصف لیوان روغن را به همراه نصف لیوان ارده و 1 لیوان شیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه اون رو هم بزنید .
مرحله سوم
2 لیوان آرد رو داخل یک ظرف بریزید بعد 2 قاشق مرباخوری بکینگ پودر به اون اضافه کنید سپس اون رو 2 بار الک کنید و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله چهارم
به اندازه 1 لیوان از مواد را بردارید و مابقی رو داخل قالب بریزید بعد به آن 1 لیوان 2 بسته پودر نسکافه فوری را اضافه کنید و هم بزنید وقتی که کاملاً یکدست شد اون رو روی بقیه مواد کیک بریزید و بعد قالب رو داخل فر با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان