طرز تهیه کیک باقلوا با ماست مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه کیک باقلوا با ماست مجلسی و خوشمزهسلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک رو آوردیم که مطمعنا تا حالا اون رو امتحان نکردید ؛ آموزش امروز طرز تهیه کیک باقلوا هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کیک باقلوا

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 1/5 پیمانه

تخم مرغ🥚 3 عدد

روغن 1/3 پیمانه

شکر 1/3 پیمانه

ماست 1/4 پیمانه

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای باقلوا

خمیر باقلوا یا خمیر یوفکا به مقدار لازم

پودر گردو یا پسته به مقدار لازم

دارچین و پودر هل به مقدار لازم

کره آب شده به مقدار لازم

مواد لازم برای شربت

شکر 2 لیوان

آب🫗 1 لیوان

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

گلاب 1/4 لیوان

زعفرون دم شده غلیظ 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

سه عدد تخم‌ مرغ🥚 داخل یک ظرف بشکنید و به آن 1/2 قاشق چایخوری وانیل رو اضافه کنید با همزن برقی اون هارو هم بزنید و باهم مخلوط کنید در اواسط هم زدن به آن 1/3 پیمانه شکر رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که مواد کرم رنگ و کش دار شود .


مرحله دوم

به این مخلوط 1/3 پیمانه روغن اضافه کنید و هم بزنید سپس به آن 1/4 پیمانه ماست رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . حالا در این مرحله 1/5 پیمانه آرد و با 2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر مخلوط کنید سپس این مخلوط رو دو بار الک کنید سپس به مواد اضافه کنید و بعد با لیسک اون رو هم بزنید تا وقتی که مواد کیک سفت شود ؛ داخل قالب کمربندی مورد نظرتون رو چرب کنید مواد کیک رو داخل اون بریزید .


مرحله سوم

برای درست کردن باقلوا ابتدا دو عدد خمیر باقلوا یا خمیر یوفکا رو روی هم بزارید سپس روی خمیر رو کاملا کره آب شده بزنید بعد روی خمیر رو از مغزیجات دلخواهتون بزارید سپس خمیر رو رول کنید و اون رو به صورت گل بپیچید.


مرحله چهارم

باقلوا هارو روی کیک بچینید و روی آنها را با تخم مرغ رومال کنید ؛ کیک رو داخل فر لا دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه.


مرحله پنجم

برای درست کردن شربت ابتدا دو لیوان شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد به آن یک لیوان آب اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که شکر کاملا آب شود ؛ سپس به آن 2 قاشق غذاخوری آبلیمو و 1/4 لیوان گلاب و 2 قاشق غذاخوری زعفرون دم شده غلیظ اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که شربت غلیظ بشه حالا کیک رو از داخل قالب بیرون بیارید و شربت رو روی اون بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.