طرز تهیه کیک برگردان زردآلو برای عصرانه با کارامل

طرز تهیه کیک برگردان زردآلو برای عصرانه با کاراملآشپزان هنرمند سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک برگردان زردآلو هست .
کیک آپساید داون یا کیک برگردان زردآلو یکی از محبوب ترین کیک های تابستانی است که با عطر و طعم بی نظیرش لحظات خوشی را برای شما به ارمغان می آورد ، این کیک با لایه زیرین کاراملی و طعم دلچسب زردآلو پیشنهاد خوبی برای پخت یک کیک عصرانه است ، همچنین یکی از دیگر طعم های این کیک ، کیک آپساید داون یا برگردان سیب کاراملی می باشد .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 50 الی 60 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه کیک برگردان زردآلو

مواد لازم برای کارامل

⫸ شکر 100 گرم یا نصف لیوان

⫸ کره 40 گرم

مواد لازم برای کیک

⫸ تخم مرغ 3 عدد بزرگ

⫸ وانیل مایع 1 قاشق مرباخوری یا وانیل پودری 1/3 قاشق چایخوری

⫸ شکر 1 پیمانه و 1 قاشق غذاخوری معادل 220 گرم

⫸ روغن مایع 3/4 لیوان

⫸ شیر 3/4 لیوان

⫸ آرد قنادی 2 لیوان معادل 280 گرم

⫸ بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

⫸ زردآلو به میزان لازم


مرحله اول

ابتدا کف قالب مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ روغنی رو هم چرب کنید و کنار بذارید .


مرحله دوم

داخل یک ماهیتابه شکر بریزید روی حرارت قرار بدید و اجازه بدید تا شکر با حرارت ملایم ذوب بشه کمی ماهیتابه را تکان بدید ( هرگز از قاشق استفاده نکنید ) تا شکر کاملا حل بشه در آخر وقتی که ۹۰ درصد شکر حل شد با قاشق هم بزنید تا مطمئن بشید تمام ذرات شکر ذوب شده است .


مرحله سوم

کره به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید بعد از اینکه کره ذوب شده سریع از روی حرارت بردارید و کف قالبی که چرب کرده بودید مواد رو بریزید و پخش کنید ، هسته زردآلوها رو در بیارید و آنها را از وسط نصف کنید و بعد آن را روی کارامل بچینید و کنار بذارید .


مرحله چهارم

داخل یک کاسه 3 عدد تخم مرغ را بشکنید بعد به آن وانیل و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه حین کار حتما دورگیری ظرف را انجام بدید تا کیک بوی تخم مرغ نگیرد .


مرحله پنجم

بعد از اینکه مواد سفید رنگ و کشدار شد روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید در آخر آرد الک شده را به همراه بکینگ پودر در 2 مرحله روی مواد الک کنید و هر دفعه به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید برای یکدست شدن مواد در حد 5 ثانیه با دور کند همزن هم بزنید .


مرحله ششم

مواد کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چند بار روی سطح کار بکوبید تا هوای اضافی آن خارج بشه بعد اون رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار بدید بلافاصله بعد از پخت با چاقو کناره های کیک رو از قالب جدا کنید و توی ظرف مورد نظرتون برگردونید ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 حتما آرد را 2 تا 3 بار الک کنید .

📌 حتما مواد اولیه را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند .

📌 قالب را در طبقه وسط فر و به صورت شعله از پایین قرار دهید .

📌 در صورت استفاده از توستر کیک را در توستر با دمای ۱۶۰ درجه طبقه وسط و المنت پایین ( حرارت از پایین ) قرار دهید .

📌 وقتی که کارامل آماده شد آن را سریع از روی حرارت بردارید و داخل قالب بریزید در صورتی که کارامل سفت شد قالب را روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا کارامل نرم شده و به راحتی پخش شود .

📌 این کیک را میتوانید با میوه های دیگر از جمله هلو ، سیب ، توت فرنگی ، گیلاس و … تهیه کنید .

📌 کیک را تا وقتی داغ است از قالب جدا کنید .

📌 برای این مقدار مواد قالب سایز 23 مناسب می باشد .

📌 بعد از اینکه مواد کیک را داخل قالب ریختید چند بار قالب را به زمین بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.