طرز تهیه کیک بستنی دنت با کیک شکلاتی بدون فر

طرز تهیه کیک بستنی دنت با کیک شکلاتی بدون فرسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک بستنی دنت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه کیک بستنی دنت

مواد لازم برای 5 نفر

دنت شکلاتی 2 لیوان

بستنی وانیلی 2 لیوان

شکلات خرد شده به مقدار لازم

مواد لازم برای کیک

تخم مرغ 2 عدد

شکر 2/3 لیوان

شیر یا آب 2/3 لیوان

آرد 2 لیوان

سرخالی بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

روغن 8 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این کیک بستنی دنت خوشمزه ابتدا کیک رو درست کنید ، برای این کار ابتدا دو عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید. بعد نصف قاشق چای خوری وانیل و 2/3 لیوان شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ شود ، روغن و شیر و به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را باهم هم بزنید.


مرحله دوم

دو لیوان آرد رو داخل یک ظرف بریزید ، بعد به آن 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر به همراه 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس به بقیه مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید ، تا وقتی که یکدست شود.


مرحله سوم

شعله پخش کن رو روی حرارت قرار بدید تا گرم شود. قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید ، مواد کیک را داخل قابلمه بریزید و سپس آن را روی شعله پخش کن قرار بدید. در قابلمه را به همراه دمکنی بزارید و به کیک 50 دقیقه اجازه بدید تا بپزد.


مرحله چهارم

در فاصله پخت کیک ، 2 لیوان بستنی وانیلی را داخل یک ظرف بریزید و به آن دو لیوان دنت شکلاتی را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، تا بستنی و دنت به صورت یک دست ترکیب شود. سپس مقداری شکلات خرد شده ، به این مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.


مرحله پنجم

کیکی که پخته است را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و به صورت افقی اون را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس یک قسمت از کیک رو داخل یک قالب کمربندی گرد قرار بدید ، روی آن از مخلوط بستنی و دنت بریزید و سطح اون را صاف کنید.


مرحله ششم

قالب رو داخل فریزر قرار بدید تا بستنی نیم بند شود. وقتی که بستنی نیم بند شد ، آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و بعد قسمت دوم کیک رو هم روی آن بذارید. مجدد کیک رو داخل فریزر بذارید ، تا بستنی کامل سفت شود. بعد کیک بستنی را از داخل فریزر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه این کیک بستنی ، می‌توانید از دنت‌هایی با طعم‌های متفاوت مانند پسته و زعفرانی هم استفاده کنید.
به جای بستنی وانیلی ، می‌توانید از بستنی شکلاتی در تهیه این کیک استفاده کنید ، تا یک کیک بستنی دبل چاکلت داشته باشید.
در صورتی که به فر دسترسی داشتید ، کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار بدید و حتماً پخت کیک را با سیخ چوبی تست کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.