طرز تهیه کیک بستنی دنت با کیک شکلاتی بدون فر
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک بستنی دنت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک بستنی دنت
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ دنت شکلاتی 2 لیوان
⫸ بستنی وانیلی 2 لیوان
⫸ شکلات خرد شده به مقدار لازم
مواد لازم برای کیک
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ شکر 2/3 لیوان
⫸ شیر یا آب 2/3 لیوان
⫸ آرد 2 لیوان
⫸ سرخالی بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
⫸ پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن 8 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دنت خانگی ساده با نشاسته ذرت
مرحله اول
برای درست کردن این کیک بستنی دنت خوشمزه ابتدا کیک رو درست کنید ، برای این کار ابتدا دو عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید. بعد نصف قاشق چای خوری وانیل و 2/3 لیوان شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ شود ، روغن و شیر و به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را باهم هم بزنید.
مرحله دوم
دو لیوان آرد رو داخل یک ظرف بریزید ، بعد به آن 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر به همراه 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس به بقیه مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید ، تا وقتی که یکدست شود.
مرحله سوم
شعله پخش کن رو روی حرارت قرار بدید تا گرم شود. قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید ، مواد کیک را داخل قابلمه بریزید و سپس آن را روی شعله پخش کن قرار بدید. در قابلمه را به همراه دمکنی بزارید و به کیک 50 دقیقه اجازه بدید تا بپزد.
مرحله چهارم
در فاصله پخت کیک ، 2 لیوان بستنی وانیلی را داخل یک ظرف بریزید و به آن دو لیوان دنت شکلاتی را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، تا بستنی و دنت به صورت یک دست ترکیب شود. سپس مقداری شکلات خرد شده ، به این مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله پنجم
کیکی که پخته است را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و به صورت افقی اون را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس یک قسمت از کیک رو داخل یک قالب کمربندی گرد قرار بدید ، روی آن از مخلوط بستنی و دنت بریزید و سطح اون را صاف کنید.
مرحله ششم
قالب رو داخل فریزر قرار بدید تا بستنی نیم بند شود. وقتی که بستنی نیم بند شد ، آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و بعد قسمت دوم کیک رو هم روی آن بذارید. مجدد کیک رو داخل فریزر بذارید ، تا بستنی کامل سفت شود. بعد کیک بستنی را از داخل فریزر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در تهیه این کیک بستنی ، میتوانید از دنتهایی با طعمهای متفاوت مانند پسته و زعفرانی هم استفاده کنید.
◉ به جای بستنی وانیلی ، میتوانید از بستنی شکلاتی در تهیه این کیک استفاده کنید ، تا یک کیک بستنی دبل چاکلت داشته باشید.
◉ در صورتی که به فر دسترسی داشتید ، کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار بدید و حتماً پخت کیک را با سیخ چوبی تست کنید.