طرز تهیه کیک برشی وانیلی و شکلاتی بدون فر
سلام به هنرمندان سایت آشپزم اگر دوست دارید که یک شیرینی خوشمزه درست کنید این آموزش برای شماست. آموزش امروز طرز تهیه کیک برشی هست که نیازی به فر نداره و به راحتی میتونید اون رو داخل ماهیتابه درست کنید.با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک برشی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 4 عدد
⫸ ارد قنادی 1/5 لیوان (فرانسوی)
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ وانیل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پودر کاکائو
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع 1/3 لیوان
⫸ اب جوش 1/3 لیوان
⫸ خامه قنادی حدودا 300 گرم
مرحله اول
در مرحله اول یک شعله پخش کن روی حرارت قرار بدید و ماهیتابه مورد نظرتون رو روی اون بزارید و حرارت رو کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا ماهیتابه گرم بشه.
مرحله دوم
حالا آرد قنادی رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و اون رو سه بار الک کنید. حالا داخل ظرفی ۴ عدد تخم مرغ را بشکنید بعد به اون شکر و وانیل اضافه کنید و با همزن دستی اون رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد آب جوش و روغن مایع را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید.
مرحله سوم
حالا مواد خشک رو در سه مرحله روی مواد الک کنید و آن را به صورت دورانی هم بزنید وقتی که مواد رو خوب مخلوط کردید آن را به دو قسمت تقسیم کنید و در یک قسمت آرد و در قسمت دیگه پودر کاکائو بریزید و آن را هم بزنید.
مرحله چهارم
حالا داخل ماهیتابه رو کمی چرب کنید و بعد داخل ان کاغذ روغنی بریزید و مواد را از دو طرف به صورت همزمان داخل ماهیتابه بریزید بعد در ماهیتابه رو بزارید و به مدت ۴۰ اجازه بدید تا کیکتون کامل بپزه. در این زمان حدود ۳۰۰گرم خامه قنادی رو با همزن دستی هم بزنید تا وقتی که فرم بگیره بعد خامه رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن پودر کاکائو بزنید.
مرحله پنجم
وقتی که کیک پخت در ماهیتابه را بردارید و اجازه بدید کیک خنک بشه وقتی که کیک خنک شد به آرومی اسراف اون رو با چاقو باز کنید و از داخل ماهیتابه خارج کنید حالا با یک چاقو اره ای کیک رو با احتیاط به دو قسمت تقسیم کنید و قسمت وانیلی و شکلاتی را از وسط جدا کنید.
مرحله ششم
در این مرحله با قسمت شکلاتی شروع می کنیم روی کیک کمی شیر شربت بریزید تا کیک نمدار بشه بعد از خامه ای که درست کردید روی کیک بریزید روی سطح کیک را پخش کنید بعد لایه دوم رو روی کیک بزارید و این کار رو تکرار کنید حالا چهار طرف کیک رو برش بزنید تا کیک مرتب بشه بعد اون رو به اندازه های مورد نظرتون برش بزنید و با هر چیزی که دوست دارید آن را تزیین کنید برای کیک وانیلی هم همین کار را تکرار کنید.نوش جان
نکته
❌ برای جلوگیری از آب انداختن داخل تابه ، واشر تابه رژیمی رو جدا کنید