طرز تهیه کیک چای کاکائویی خانگی با بافت اسفنجی

طرز تهیه کیک چای سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک سریع رو آوردیم که یک گزینه عالی برای عصرانه  و دورهمی های شماست. آموزش امروز طرز تهیه کیک چای کاکائویی هست . با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کیک چای کاکائویی

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان

آرد سفید 2 لیوان

روغن مایع نصف لیوان

چای نصف لیوان

پودر کاکائو 2 الی 1.5 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سر پر

وانیل 1/4 قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول یک چای خیلی خوشمزه دم کنید ابتدا مقدار چای داخل قوری بریزید بعد برای خوش عطر شدن چای به آن هل و دارچین و گل محمدی رو اضافه کنید بعد روی اون مقدار آب جوش بریزید و روی حرارت قرار بدید تا چای دم بکشه .


مرحله دوم

در این فاصله مایع کیک رو آماده میکنیم ؛ 3 عدد تخم مرغ داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن یک لیوان شکر رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که مواد کشدار و کرم رنگ بشه.


مرحله سوم

وانیل و روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا باهم مخلوط بشن ؛ حالا نصف لیوان از چای پررنگ که خنک شده رو به مواد اضافه کنید.


مرحله چهارم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و این مخلوط رو 3 بار الک کنید و در طی 3 الی 2 مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.


مرحله پنجم

داخل قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید سپس داخل قالب کاغذ روغنی بزارید بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و اون رو چند بار به سطح کار بکوبید تا سطح اون صاف بشه ؛ حالا قالب رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.