طرز تهیه کیک کوکو استار ترکیه ای خوشمزه و مجلسی یخچالی

طرز تهیه کیک کوکو استار ترکیه ای خوشمزه و مجلسی یخچالیهنرمندان جذاب سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک سه لایه پر طرفدار رو آوردیم به اسم کیک کوکو استار ، این کیک خوشمزه شکلاتی رو میتونید در کمترین زمان تهیه و میل کنید .
کیک کوکو استار یا کیک سه لایه ترکیه ای با طعم و بافت بی نظیر در اولین پخت هر آشپزی رو غافلگیر میکند ، این کیک رامیتوان به عنوان دسر در نظر گرفت و بهتر است از روز قبل تهیه و یک روز در یخچال قرار بگیرد ؛ این کیک از یک لایه کیک شکلاتی پایه و سپس از دو لایه سس کوکو استار تهیه میشود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه کیک کوکو استار

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

تخم مرغ 4 عدد

شیر 1 لیوان

بیکینگ پودر 10 گرم

وانیل 5 گرم

آرد 2 لیوان

کره یا روغن کمی برای چرب کردن کف ظرف

شیر 2 استکان

مواد لازم برای کرم نارگیل

کرم شانتی ۲ بسته

شیر 1 لیوان

پودر نارگیل 2/5 لیوان

پودر شکر 1/5 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای گاناش

خامه 200 میلی لیتر

شکلات 180 گرم


مرحله اول

ابتدا 4 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف گود بشکنید بعد به آن شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر را اضافه کنید و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و روی مواد الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود .


مرحله دوم

داخل ظرف مخصوص فر رو با کمی کره چرب کنید و بعد مواد کیک را داخل آن بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و داخل فر با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا کیک کاملا بپزه وقتی که کیک پخت آن را از داخل فر بیرون بیارید و با خلال دندون آن را سوراخ کنید اجازه بدید 10 دقیقه در محیط آشپزخانه سرد شود .


مرحله سوم

برای درست کردن کرم نارگیلی شیر را به همراه 2 بسته کرم شانتی داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد بعد به آن پودر نارگیل و پودر شکر را اضافه کنید و کامل با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه حالا روی کیک رو با 2 استکان شیر کاملاً خیس کنید و وقتی که شیر کاملا به خورد کیک رفت ترکیب کرم نارگیل رو روی کیک بریزید و با پشت قاشق پخش کنید حالا کیک رو داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کند .


مرحله چهارم

برای درست کردن گاناش 200 گرم خامه را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا خامه کاملا آب بشه سپس 180 گرم شکلات را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکلات داخل خامه آب بشه و خوب با هم مخلوط بشن حالا کیک را از داخل یخچال خارج کنید و گاناش روی لایه خامه ای بریزید ، کیک رو مجدد به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه بعد از گذشت 2 ساعت کیک را برش بزنید همچنین میتوانید سطح کیک رو با انواع مغز تزیین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.