طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی با گاناش بدون فر
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک شکلاتی رو آوردیم که مطمعنا بچه ها عاشق اون میشن و مناسب دورهمی های عصرانه هست آموزش امروز طرز تهیه کیک دبل چاکلت هست ؛ برای پخت این کیک نیازی به فر ندارید و به راحتی در قابلمه میتونید اون رو درست کنید ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک دبل چاکلت بدون فر
مواد لازم برای 3الی 5 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع نصف لیوان
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ آرد سفید 2 لیوان
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
⫸ شکلات تخته ای 50 گرم
مواد لازم برای کرم شکلاتی
⫸ خامه صبحانه 200 گرم
⫸ شکلات تخته ای 200 گرم
⫸ پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه 100 گرم
مواد لازم برای گاناش
⫸ خامه صبحانه 100 گرم
⫸ شکلات تخته ای 100 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک دبل چاکلت با گاناش کافی شاپی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با همزن ۷ الی ۸ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه ، روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ، شکلات ذوب شده رو به همراه آرد ، بیکینگ پودر و پودر کاکائو که از قبل الک کردید طی ۲-۳ مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا وقتی که مواد یک دست بشه .
مرحله دوم
شعله پخش کن رو از یه ربع قبل روی حرارت بذارید گرم شه بعد کف قابلمه کاغذ روغنی بندازید دیواره هاشو چرب کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید و ۴۵ الی ۶۰ دقیقه روی حرارت ملایم با دمکنی قرار بدید تا بپزه ؛ با سیخ چوبی تست کنید ( اگه بهش نچسبید یعنی کیک پخته ) کیک رو روی توری قرار بدید تا خنک شه بعد از وسط ببرید.
مرحله سوم
برای درست کردن کرم شکلاتی خامه صبحانه رو روی بخار آب بذارید تا گرم شه، بهش شکلات تخته ای اضافه کنید و زیرش رو خاموش کنید و هم بزنید تا با حرارت خامه شکلات ذوب شه، بعد داخل ظرف ترجیحا استیل بریزید و ۳۰ الی ۶۰ دقیقه تو یخچال قرار بدید. بعد با همزن بزنید تا روشن شه و بهش پنیر رو اضافه کنید و هم بزنید ؛ حالا کیکتون رو با شیر یا… مرطوب کنید از کرم شکلاتی بین کیک و دورش بزنید.
مرحله چهارم
برای درست کردن گاناش خامه صبحانه رو روی بخار آب بذارید وقتی گرم شد بهش شکلات تخته ای اضافه کنید و اجازه بدید از داغی بیفته و بعد روی کیک بریزید ؛ نوش جان