طرز تهیه کیک انگلیسی شکلاتی مناسب عصرانه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کیک خوشمزه معروف به کیک انگلیسی رو آوردیم.شما میتونید خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکنید این کیک رو درست کنید و ازش لذت ببرید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک انگلیسی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 4 عدد
⫸ شکر 165 گرم
⫸ شیر 85 گرم
⫸ روغن مایع 100 گرم
⫸ آرد 200 گرم
⫸ پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
⫸ وانیل 12 قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چیز کیک ژاپنی خانگی و با بافت لطیف و نرم
مرحله اول
در مرحله اول چهار عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید حالا به سفیده ها کمی شکر بزنید و با همزن برقی انقدر هم بزنید تا کاملاً سفید و سفت بشه به طوری که وقتی ظرف رو برمیگردونید سفیده نریزه حالا سفید رو داخل یخچال قرار بدید تا شل نشه.
مرحله دوم
حالا به زرده های تخم مرغ وانیل و بقیه شکر رو اضافه کنید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ بشه بعد از اینکه زرده تخم مرغ کرم رنگ و کشدار شد شیر و روغن رو به ترتیب اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید.
مرحله سوم
حالا ۲۰۰ گرم آرد رو داخل یک ظرف بریزید و به آن یک قاشق چای خوری سر پر بکینگ پودر اضافه کنید و اونها رو با هم خوب مخلوط کنید و سه بار الک کنید سپس اون رو طی سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید در آخر سفیده تخم مرغ و در طی ۳ الی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
حالا داخل قالب مورد نظرتون مقداری روغن مایع بریزید و قالب رو چرب کنید حالا نیمی از مواد را داخل قالب بریزید و قالب رو چند بار به سطح کار بکوبید تا یکدست بشه حالا روی مواد مقداری پودر کاکائو الک کنید سپس مابقی مواد کیک رو روی اون بریزید و سطح آن را کاملاً صاف کنید و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه که از قبل به مدت یک ربع گرم شده قرار بدید ؛ نوش جان