طرز تهیه کیک گردو و زعفران با شیر به روش قنادی

طرز تهیه کیک گردو و زعفران با شیر به روش قنادیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کیک خوش طعم که بافت فوق العاده ای داره و میتونید این کیک رو با در دسترس ترین مواد درست کنید و اون رو در مهمونی هاتون سرو کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کیک گردو و زعفران

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ تخم مرغ🥚 3 عدد

⫸ آرد 200 گرم

⫸ شکر 200 گرم

⫸ کره 200 گرم

⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

⫸ گردو خرد شده 10 عدد

⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری

⫸ شیر🥛 6 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این کیک خیلی ساده و خوشمزه ابتدا 200 گرم کره را به همراه 200 گرم شکر داخل ظرف بریزید و با همزن برقی خوب باهم هم بزنید تا وقتی که یک ماده کرم رنگ به دست بیارید .


مرحله دوم

3 عدد تخم مرغ🥚 رو دونه دونه به مواد اضافه کنید و هر کدام را به مدت 1 الی 2 دقیقههم بزنید حالا دو قاشق زعفران رو به بقیه مواد اضافه کنید و مواد رو خوب با هم هم بزنید تا کل مواد به زعفران آغشته بشه .


مرحله سوم

10 عدد گردو که اونها رو خوب با چاقو خرد کردید به مواد کیک🍰 اضافه کنید و سپس اون رو هم بزنید در آخر یک قاشق چای خوری بکینگ پودر و 200 گرم آرد را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

قالب مورد نظرتون رو چرب و آردپاشی کنید ، مواد کیک را داخل قالب بریزید و قالب رو چند بار به سطح کار بکوبید تا سطح کیک صاف بشه حالا کیک رو در فر 180 درجه🔥 به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بدید تا کیک خوب بپزه و برشته بشه بعد از این مدت کیک را از داخل فر بیرون بیارید و بعد از اینکه خنک شد آن را از داخل قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.