طرز تهیه کیک گردو و زعفران با شیر به روش قنادی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کیک خوش طعم که بافت فوق العاده ای داره و میتونید این کیک رو با در دسترس ترین مواد درست کنید و اون رو در مهمونی هاتون سرو کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک گردو و زعفران
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ🥚 3 عدد
⫸ آرد 200 گرم
⫸ شکر 200 گرم
⫸ کره 200 گرم
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ گردو خرد شده 10 عدد
⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری
⫸ شیر🥛 6 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خیلی ساده و خوشمزه ابتدا 200 گرم کره را به همراه 200 گرم شکر داخل ظرف بریزید و با همزن برقی خوب باهم هم بزنید تا وقتی که یک ماده کرم رنگ به دست بیارید .
مرحله دوم
3 عدد تخم مرغ🥚 رو دونه دونه به مواد اضافه کنید و هر کدام را به مدت 1 الی 2 دقیقه⏰ هم بزنید حالا دو قاشق زعفران رو به بقیه مواد اضافه کنید و مواد رو خوب با هم هم بزنید تا کل مواد به زعفران آغشته بشه .
مرحله سوم
10 عدد گردو که اونها رو خوب با چاقو خرد کردید به مواد کیک🍰 اضافه کنید و سپس اون رو هم بزنید در آخر یک قاشق چای خوری بکینگ پودر و 200 گرم آرد را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
قالب مورد نظرتون رو چرب و آردپاشی کنید ، مواد کیک را داخل قالب بریزید و قالب رو چند بار به سطح کار بکوبید تا سطح کیک صاف بشه حالا کیک رو در فر 180 درجه🔥 به مدت 45 تا 50 دقیقه⏰ قرار بدید تا کیک خوب بپزه و برشته بشه بعد از این مدت کیک را از داخل فر بیرون بیارید و بعد از اینکه خنک شد آن را از داخل قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید ؛ نوش جان